İlk Gamze


Onurr

Üye
Katılım
17 Şub 2016
Mesajlar
49
Tepkime puanı
3
İsim
Freeasb
Bugün arabama binerken gözüme çarptı. Birileri arabaya binerken veya inerken kapıyı dikkatsizce açtı galiba. Böyle insanlara sinir olmamak elde değil. Ufak çukur şimdilik sorun değil ama siyah iz pasta ile çıkabilir mi?

FullSizeRender.jpg

 
Siyah iz sizin boyayı kaldırdı ise çıkmaz. İyi bir kaporta ustası burayı düzeltir diye tahmin ediyorum

 
delseymiş bari o nasıl kapı açış

 
Geçmiş olsun Hocam.Bunlar maalesef olabiliyor ne kadar dikkat etsek de. NAzar çıkmış diyelim :)  

 
Geçmiş olsun artık sizinde kafanıza takacağınız çok ufacık tefecik bir probleminiz var sayın hocam :)  lakin bu kapı açmasına benzemiyor ciddi bir taş değmesi yada bir cismin yüksekten üstüne düşmesiyle oluşmuş olabilir. 

 
Pasifik mavi cok nazar oluyor benim 2 ayda 4 defa lastige vida gitti :)

Boyada kalkma varmi tam belli deil. Gocugude altdan masaj la duzeltirler. Kalkma olsa beyaz astar cikardi belki karsi taradin boyasi cikmistir oda pastayla cikar

 
:)  herkese çok teşekkür ederim. Valla renkten mi bilmiyorum ama araba nazar ağacına dönecek bu gidişle.. Geçenlerde de bayanın biri çıkarken tamponu sürttü. Sakınan göze çöp mü batıyor anlamıyorum. :)  

 
@Onurr hocam geçmiş olsun.ALLAH beterinden muhafaza buyursun.İNŞAALLAH boyada sıkıntı yokturda göçük düzeltmeyle halledersiniz.

 
Var maalesef öyle hayvanlar. Bak sizin konuyu görünce aklıma geldi yine sinir oldum  8|

http://www.golftutkusu.com/topic/1979-şu-olaydan-bir-türlü-kaçamayacağız-anlaşılan/
Hocam sizede geçmiş olsun. Ben her zaman dikkat ederim bu durumlarda keşke herkes aynı hassasiyeti gösterse.

@Onurr hocam geçmiş olsun.ALLAH beterinden muhafaza buyursun.İNŞAALLAH boyada sıkıntı yokturda göçük düzeltmeyle halledersiniz.
Çok saolun. Havalar yağışlı gittiği için bir türlü yıkayamadım. Yıkayıp sorunu çözmeye çalışıcam. Umarım boyada sıkıntı yoktur.

 

Geri
Üst Alt