Golf 7 epc ve motor arıza lambası


hocam ilk öncelikle siz aküyü bir kontrol ettirin hatta çok eskiyse değiştirin çünkü o basit çözüm. eğer yine düzelmezse dediğim gibi egzoz manifoldunu değişmeniz gerekebilir ancak arızamız aynı yerden kaynaklanmıyor olabilir. parça tek satılmıyor, sıfır turbo üzerinden çıkartıp gönderirler anca. yani sadece onun üretimi yok.
Hocam geçen bi ustaya götürdüm bi parça söyledi onu bulmaya çalışıyor onu bi deniycez olur-olmaz gelişmeleri burdan aktarırım
 

selamlar, fotoğraftaki kodu tam göremiyorum ama sanırım p2263 hatası. yaklaşık 3 aydır bende aynı sorunla karşılaşıyordum ve aracım 78 binde. her sabah bu arıza ışığını yakıyor ve araç turboyu açmıyor yani atmosferik yürüyordü ve start stop arızası veriyordu. yaklaşık 5 adet gayet bilgili ustalara gösterdikten sonra hepsi turbonun arkasındaki egzoz manifoldunda problem olduğunu, westegate tarafında bir kapakçık sürekli açık kalıyor ve aracı arızaya düşürdüğünü söyledi. geçen hafta turboyu söktürdüm ve ustaların dediği gibi çıktı. egzoz manifoldunun tamirine 8.500₺ işçilik istediler, aynı parçanın sıfırını getirttik 12000₺ + turbo sök tak işçilik ödeyerek sorunumu çözdüm.

eğer trabzonda yaptıracak kimse bulamazsanız samsuna beklerim.
Samsunda bu sorunu kime çözdürdünüz?
 

Geri
Üst Alt