NGK Iridium Buji


Mete45

Üye
Katılım
27 Tem 2016
Mesajlar
362
Tepkime puanı
51
Konum
İstanbul
İsim
Galip Metehan
Merhabalar,

Aracım euro 5 105 ps(77kw??) 1.2 tsi dsg golf 7. Ngk iridyum buji almayı düşünüyorum. Nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan varsa beni yönlendirebilirse çok memnun olurum.

Saygılarımla

 
@Mete45 Hocam iridyum buji alıp kullandınz mı acaba merak ediyorum.Saygılar..

 
@Franquaz Hocam ben yıllar önce yani bundan yaklaşk 6-7 sene önce peugeot marka aracım için izmirden bi firmadan iridyum buji almıştım.Bu bujilerin standartlardan farkı tepesinde bi delik olması ve ateşlemeyi daha iyi yapması idi.O zmaanlar biraz kullandım ama araç tabiri caiyzse kafası karıştı.Tekrar eski bujilere döndüm.Sizin bahsettiğiz buji bu şekilde bir buji midir? acaba onu merak etimm?

 
@cengiz74 Ben herhangi bir ürün almadım ya da önermedim, nerede satılacağı ile ilgili kuruluşun linkini paylaştım. 

Yetkili Servisten almanız daha mantıklı, zannetmiyorum uçuk fark olacak

 
@Franquaz Yetkili servis orjinalini takıyor.Ben merakımdan sormuştum..teşekkürler..

 
@cengiz74 Cengiz bey merhaba. O dönemde aradım fakat bulamadım. Ardından da uğraşmadım. 
 

Arama sebebim arabada missfire olması idi. Meali ateşleme sıkıntısı. Arabanın tap gazda saniyenin onda birinde gaz almaması gibi. Velhasıl gel zaman git zaman uğraşmadım araçla öyle de kaldı. Bir süre sonra düzgün bir yazılımla önüne geçilebileceğini öğrendim. Benim yazılımı yapan işi tam becerememiş. 2cr bunla karşılaşıldığını gelirsem düzelteceğini söyledi ki sektördeki güveni malumunuz fakat daha fazla uğraşmak istemediğim için direkt yazılımı sildirmeyi tercih ettim yaptırdığım yerde.
 

Açıkçası zaten aracı aşırı yüklemeyeceksiniz bu tip bujilere de gerek yok ek bilgi olarak. 

 

Geri
Üst Alt