Kurumuş sinek pisliği lekeleri hk.


Katılım
8 Nis 2023
Mesajlar
147
Tepkime puanı
65
Konum
Manisa
İsim
Dağhan Bulanık
Merhaba beyler,
Bayramdaki uzun yoldan sonra ön taraflarda bolca sinek ölüsü olmuştu. Havaların bir yağmur bir güneşli olmasindan ötürü anca şimdi yikayabildim. Şu an elime pütürlü bi yapı gelmiyor fakat izler duruyor. Sanki boyaya işlemiş gibi.
Arabadaki ufak çizikler için ucuz yollu pasta vardı onu kullandım, cam sille falan baya ovdum ama çıkmıyor. Nasıl çözebiliriz?
 

Hocam sakin ovalayarak silmeyin aynisi basima geldi kaput filmi komple sinek oldu ovaladim iz olu film komple kaput filmini yenilemek zorunda kaldim gecen hafta.Gerci 5 yil oldu hem film yenilendi kaput piril piril.Filmi yapan arkadaş uzerine kopuklu su sungele bekletin yavas silin beklete beklete bir iki gunde yavas yavas cikartin dedi sinek pisliklerini bundan sonra bende oyle yapacağım.
 
Bi detaycı yolu göründü bana. Umarım kuş pisliği gibi vernik yanığı oluşmamıştır.
 
Kil hamuru ile deneyebilirsiniz. Reçine vb bu tarz sıkıntılı lekeleri kil hamurunu sabunlu su ile kullanarak çıkarıyorum.
 
Bencede elinizde bu işe uygun detay malzemesi yoksa bir detay dükkanına gitmek daha faydalı olacaktır, detay ürünleri acayip pahalı malum.
Ancak elinizde var ise yüzeyi güzelce temizleyip kil uygulaması yapabilirsiniz. Bunu yaparken bu fıs şişesine sulandırılmış ılık su pril tarzı bir suyu fıs fıs atınki kil yaparken çizmesin.
Ekstra olarak bazı markaların Tar Remover tarzı zift böcek lekelerini söken ürünleri var, ama ne derece etkili bilmiyorum.
 
Kil hamuru + çbs belko polish aldım. Kargoyu bekliyorum, bakalım sonuç ne olacak.
 

Geri
Üst Alt