1.2 TSI Midline Plus DSG ile 1.2 TSI Allstar DSG


hengemen

Üye
Katılım
26 Haz 2016
Mesajlar
112
Tepkime puanı
8
İsim
Sarp
Arkadaşlar iyi geceler. Uzun bir düşünceden sonra golf almaya karar verdim. Arabanın özelliklerini falan okudum neredeyse ezberledim. Cumartesi günüde şehrimde bulunun Volkswagen yetkili satıcısına gittim. Malesefki kendi sitesindeki araç oluşturucudan sadece midline plus dsg alabildiğimi gördüm ( manuel sevmiyorum ). Ek özellikler uyguladım. ( Anahtarsız giriş , Xenon Plus ve gündüz sürüş farları , Cam Tavan , Karartılmış camlar ) bana 86.000 lira gibi bir fiyat çıkarttılar tamam dedim. Sonuçta bir arabada istediğim herşeyi eklettim. Kaporayı yarın vericeğim için sipariş daha geçilmedi. Şimdi aklımdaki soruna gelmek istiyorum. Can sıkıntısı bana verilen kitapçığı tekrar karıştırırken Golf ALLSTAR modelinde sadece anahtarsız giriş ve Cam tavanın olmadığını gördüm. Cam tavan ekletince benim sipariş etmek istediğim araba ile aralarında 2.000 lira gibi bir fark var. 

Yarın kapora vermek için gittiğim zaman arabayı Allstar ile değiştirmelimiyim gördüğüm şey doğrumu ? Şu anda kafam çok karışık gerçekten.

Umarım derdimi düzgün anlatabilmişimdir :)

 
@hengemen 1.2 tsi dsg allstar en alınası allstar modelidir. Midline için opsiyon eklemeyin kesinlikle. Ya comfort alın ya da allstar. Midline opsiyon eklemek hiç mantıklı değil...

 
@yusuf o zaman az önce düşünüp sözüne ettiğim şey doğru ve yarın gittiğimde allstar modelini istediğimi söylemeliyim doğrumudur ?

 

 @hengemen bu video belirttiğiniz iki donanım arasında daha net karar vermenize yardımcı olacaktır hocam :)   ekranın opsiyon olduğunuzu söylüyorlar ama allstar ile beraber geliyor hocam arkadaşlar ilk defa görüp video almışlar onun için net bilgileri yok :)  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf o zaman az önce düşünüp sözüne ettiğim şey doğru ve yarın gittiğimde allstar modelini istediğimi söylemeliyim doğrumudur ?
Aynen öyle hocam. 1.2 tsi dsg için Opsiyonlu midline ile allstar arasında kaldıysanız karar kesin ve net ;)

 
@yusuf aslında tam arada kalmak değilde doğruluğundan emin olamadım diyelim :)

 
@yusuf aslında tam arada kalmak değilde doğruluğundan emin olamadım diyelim :)
Bu forum tam da bu konularda tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşsın diye var. Keşke ben araç alırken de olsaydı böyle forum da faydalansaydım.

Benim zamanımda forumlara yazıyordum. Biri gelip bunun konusu burası değil diyordu sadece  :000043-medium:

 

Geri
Üst Alt