Golf 7 Ön Halojen Far takımı arıyorum. ( Sıfır gibi olmalı )


fthdr

Yeni Üye
Katılım
26 Nis 2023
Mesajlar
29
Tepkime puanı
11
Konum
İzmir
İsim
Fatih
Araç
Leon Xcellence 1.5 TSI
Selamlar, 2013 model aracımın farklarında minör çatlaklar var sanırım yıldan kaynaklı. Görüntü çok hoşuma gitmiyor.

Yine aynı şekilde halojen bir takım far alıp takmak istiyorum. Çok fazla çıkma olabileceğini düşünerek uygun rakamlı ve yeni gibi görünen almak istiyorum. Tamamen kozmetik amaçlı çünkü. Gönül ledlere geçmek ister ama o kadar bütçe ayırmak istemiyorum. ( Highline farları olursa çok daha şık olur tabi :) )WhatsApp Görsel 2023-05-15 saat 17.15.15.jpg
 

Merhaba hocam, uzun ve kısalarında photon Led aydınlatması olan, far camlarında çizik olmayan golf 7.5 halojen farlar var. Gündüz aydınlatma kısmı ile beraber uzun ve kısa hüzmeleri de leddir. Çift J fara geçtiğimden boştadır. Sizin aklınızdan geçen sıfıra yakın temizlikte ki far için ayırdığınız bütçe ne ise onun üzerinde konuşabiliriz.Ekran Resmi 2023-07-10 13.06.00.png
 
Merhaba hocam, uzun ve kısalarında photon Led aydınlatması olan, far camlarında çizik olmayan golf 7.5 halojen farlar var. Gündüz aydınlatma kısmı ile beraber uzun ve kısa hüzmeleri de leddir. Çift J fara geçtiğimden boştadır. Sizin aklınızdan geçen sıfıra yakın temizlikte ki far için ayırdığınız bütçe ne ise onun üzerinde konuşabiliriz.
Merhabalar, 7 kasaya 7,5 farları olmadığını biliyorum. Öyle yazmışlardı. Çamurluk kısmına oturmadığını söylüyorlardı. Sizde bu şekilde bir bilgi var mı?
 
Merhabalar, 7 kasaya 7,5 farları olmadığını biliyorum. Öyle yazmışlardı. Çamurluk kısmına oturmadığını söylüyorlardı. Sizde bu şekilde bir bilgi var mı?
Bilgim yok maalesef bize öyle bir haber gelmedi :) yalnız doğrudur öyle diyorsanız araştırmak lazım
 
Bende var. İstersen verebilirim. Titizlikle kullanmıştım.
 
Bende var. İstersen verebilirim. Titizlikle kullanmıştım.
Fotoğraflarını gönderme şansınız var mı acaba? Numaramı özelden paylaşıyorum. ( Paylaşamadım. DM başlatamadım. :) 05061376999 fiyat ile birlikte fotoğrafları paylaşabilir misiniz?
 
Merhabalar, evet sıcaklar ve iş koşturmasından dolayı pek gelemedim. Bende var ama sizin yer İzmir sanırım, göndermek sorun olur. Sağlam gitmezse size mahcup olurum. Elden olsaydı iyi olurdu. Var mı böyle bir imkan?
 
İş için arasıra İstanbula gidip geliyorum. Gerekirse uğrarım Kocaeline. Fiyat ne düşünüyorsunuz?
 
4000 TL diyelim istersen. Piyasa 5000 seviyesinde. Ben de bilmiyorum inan.
 
Hocam bende var 750₺ vericem ama bir tanesni temizlik istiyor 😂
 

Hocam bu yazdıgımın tercümesi var mı 😂
:D Ya sizin profilin orada konum var ya oraya tıkladığımda benim çalıştığım yere çok yakın bir fabrika görünüyordu sizin konum. Aliağa-İzmir olarak. Tabi firma ismi vs araya girince ortalık karıştı :D sizin tam lokasyon neresidir.
 

Geri
Üst Alt