Golf 8 Impression'dan Taigo'ya geçiş


figo

Üye
Katılım
28 Mar 2023
Mesajlar
252
Tepkime puanı
197
Konum
İstanbul
İsim
Figo
Araç
Golf 8 Impression
Üstadlar selamlar herkese, bugün bir arkadaş için bayiye gittik. Ellerinde Taigo Life olduğunu pazartesi günü teslim alınabileceğini söylediler. Fiyat 1.250. Arkadaş sonradan vazgeçti ve bana dedi sen alsana diye. O zamana kadar hiç düşünmemiştim aracımı satmayı herhangi bir sorunum da yok. Henüz 2500 km yaptım. Tek artısı otomatik vites olması gibi duruyor. Bir de bagaj hacmi Golf'e göre daha yüksek. Benim arabamın üzerine 200 bin fark verip Taigo'ya geçmek sizce mantıklı mıdır?
İstanbulda yaşıyorum. Arabayı yalnızca haftasonu kullanıyorum. Bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
 

Hocam manuelde otomatige herturlu gecilir. Fakat, taigo biraz dar bir araba. Bir de sanki arada kalmis bir model.

Yine de ben olsam manuelden otomatige bu geçişi yapardim.
 
2016 golf7 comfortline dan taigo life dsg ye geçiş yaptım sırf dsg için kesinlikle geçilir onun dışında bir sürü özellikle doldurmuşlar aracı tek kötü yanı malzeme kalitesi golf7 den çok geride.
 
Yorumlar için teşekkürler. Evet malzeme kalitesi olarak biraz geride mutlaka. Ama paket farkıyla da bir sürü ekstraları var. O beni cezbetti biraz. Bir de dediğiniz gibi dsg konforu göz kırpıyor aradan :)
 
Polo mk6 dan golf8 e geçiş yaptım. Almadan önce tiago bakıyordum. Polo yu satma nendemim yol sesi alması dar ve kasvetli olması ayrıca malzeme kalitesinin düşükülü idi. Bu saydığım eksi özellikler aynen tiagıdada var
Golf c segmenti tiago b kesinlikle pişman olursun ayrıca fren diskleri dahil golf e göre kucük ani duruşlarda zayıflıgı hissediyorsun bunlar benim gözlemlerim T roc olsa hic düşünme derdim
 
Değerli görüşleriniz için teşekkürler. Şimdilik bu planı rafa kaldırdım. Golf'ten devam bakalım :) ileride golf dsg denk gelirse belki o şekilde değerlendireceğim.
 
Değerli görüşleriniz için teşekkürler. Şimdilik bu planı rafa kaldırdım. Golf'ten devam bakalım :) ileride golf dsg denk gelirse belki o şekilde değerlendireceğim.
Hocam merhaba araç hangi bayideydi ?
 

Geri
Üst Alt