Golf 7 klima düzensiz çalışıyor


Katılım
15 Tem 2018
Mesajlar
47
Tepkime puanı
27
İsim
adnan golfgil
Arkadaşlar merhaba, 2014 1.2 tsi aracımın kliması normalde gayet güzel soğutuyor ama zaman zaman tabiri caizse çekişten düşüyor.

Max tuşuna basınca yüksek bir fan sesiyle çalışıp içeriyi soğuturken bugünlerde bir süre çalışıp ardından fan hızını belirgin seviyede düşürüyor ve aracı soğutamıyor.

İşin ilginç tarafı geleneksel bir yöntem olan açma/kapama yöntemini uygulayınca düzeliyor:) ışıklarda beklerken aracı durdurup tekrar çalıştırınca sorun çözülüyor ama can sıkıcı bir durum haliyle.

Periyodik bakımda servise de söyledim ama “cihaza bağladık bir şey çıkmadı”dan ötesini söylemediler.

Klimacıya gitmeden önce fikrinizi almak istedim.
 
Merhaba, konuyu açalı uzun zaman olmuş ama biraz tembellikten biraz da iyi ustaya denk gelememe endişesinden arızayı bir türlü gideremedim. Ve bugün yarın bulabildiğim herhangi bir ustaya arızayı göstereceğim. Maalesef yetkili servise ne zaman söylesem tatmin edici bir cevap alamadım.

Olayın akü ile ilgili olduğundan şüpheleniyorum. Çünkü iki ay önce akü değiştirdim ve arıza bir süre tekrar etmedi. Ama bir iki haftadır start stop hatasıyla beraber arıza da tekrar etmeye başladı. Ve de şunu fark ettim ki klimayı kapatsam bile aynı arıza fan için de tekrarlanıyor. Araç bir süre yüksek fanda çalışıyor ama bir iki dakika sonra fan hızı düşüyor. Aracı kapatıp açmaktan başka bir çözüm bulamadım.

Önerilerinize açığım.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt