Araç yazılımı sıfırlama yeni bir sayfa açmak


bf417

Katılımcı Üye
 
Katılım
3 Tem 2018
Mesajlar
1,965
Tepkime puanı
1,420
Konum
eskişehir
İsim
sedat küçük
Herkese merhaba ihtiyaç nedeniyle golfün yanına ikinci bir araç almak zorunda kaldım 2014 1.4 tdi polo bildiğimiz araç diyerek tercih ettim, fakat aldığım kişi sağolsun sevmediğim ne varsa araçta denemiş sonradan xenon mu led mi belli olmayan ampül takmış far buğu yapıyor parkları açmış saçma sapan dikiz aynasının üstüne park sensörü vs vs. Ben oldum olası fabrikasyondan yanayım fakat imkan dolayısıyla sıfır alamıyoruz. Sizlere sorum bu araca fabrikasyon yazılım yükletebilir miyim? Vag ile yapılan tüm değişikleri geri alacak. Bunu istememin sebebi başka türlü işlere de girişilip stage yazılım dpf ışığı söndürme vs. bir şey yapıldıysa onları da iptal etmek kısacası temiz bir sayfa açmak niyetindeyim 😊 bunu servis yapar mı yaparsa ücret tahminen ne kadar olur?
 
Bahsettiğiniz tüm işlemleri yapabiliriz, isterseniz uzaktan isterseniz getirirsiniz ikisi de olur.

Diğer kontrol ünitelerinin orjinale çevrilmesinde bir mahsur yoktur, stok hale gelecektir.

Öncelikle bahsetmek istediğim sorunlar şunlar olacaktır. Tecrübelerimizden yola çıkarak. Olası bir motor kontrol ünitesi müdahalesinde aracınız çalışmaz duruma gelebilir, Araç evveliyatının kötü olduğunu düşünüyorsanız müdahale etmemeniz daha mantıklı olacaktır, zira dpf+egr iptali sonrası bunları işletime almak maliyetli iştir, bunları geri faaliyete almamız durumunda hem dpf+egr parça maliyeti hemde işçilik maliyeti ortaya çıkacaktır bununla beraber turbo sağlığı ve km yüksek ise yeni partikül ile dahada zayıf hale gelecektir. Ayrıca readliness ve dtc çözümü uygulandı ise ortadan gizlenen birden fazla arızanın gün yüzüne çıkması da bir seneryodur.

Öte yanda tekte orjinale çevirip sorunsuz binen müşterilerimiz de oldu ama sadece stage1 yazılım vardı. DPF EGR ile beraber yaptıklarımızdan bir kaçı O2, lambda, ısı sensörleri gibi maliyetli sensörleride almak durumunda kaldı.
 
Son düzenleme:

Geri
Üst Alt