onu da mı yurt dışından getirttiniz ? detay fotoğrafları görmek çok isterimEvet bu koltuklarda oldukça güzel tercih zevk tamamen
Diğer aracımda var fakat kullanırken kapatıyorum
Teşekkürler
ACC yi muhakkak yaptır kardeşim çok rahat oluyorArka park sensörü mevcut
Yapacaklarım arasında r direksiyon ve hayalet gösterge var fakat daha fazlasını düşünmüyorum
Çok teşekkürler
Guzel olmuş ayni dertden bende muzderibim koltuk bulamiyorumHerkese Selamlar
Aracım Vw Golf 1.2 tsi Dsg Midline Plus tı
Vakit buldukça birşeyler yaptım . En fazla yoran koltuklar olmuştu
Highline kapı döşemeleride en az koltuklar kadar uğraştırdı
R Direksiyon ve Hayalet gösterge sonrası tamamlamış olacak
Tekrar herkese selamlar
Ekli dosyayı görüntüle 62728
Ekli dosyayı görüntüle 62707Ekli dosyayı görüntüle 62710Ekli dosyayı görüntüle 62712Ekli dosyayı görüntüle 62713Ekli dosyayı görüntüle 62714Ekli dosyayı görüntüle 62715Ekli dosyayı görüntüle 62716Ekli dosyayı görüntüle 62719Ekli dosyayı görüntüle 62720Ekli dosyayı görüntüle 62721
Ekli dosyayı görüntüle 62722Ekli dosyayı görüntüle 62723Ekli dosyayı görüntüle 62724Ekli dosyayı görüntüle 62725Ekli dosyayı görüntüle 62726Ekli dosyayı görüntüle 62727
Merhaba hocam elimde sağ kapının led aydınlatmalı kapı açma koluyla beraber trim parçasından var yalnız arka döşeme içerisinde ki yerler belli değil. Sizin yaptığın bu işlemde multimedya ekranından parlaklığını ayarlayabiliyor musunuz yoksa bir yerden ek alarak mı yaptınız ?Uzun bir aradan sonra
Sağ ve Sol Kapı ambiyansları aktif edildi.
Golf R Line direksiyonuda dayanamadım taktırdım
Bu hafta lastikleri 235 / 35 / 19 Pirelli P Zero N2 taktırdım.Ataşehir Sgs OtomotivEkli dosyayı görüntüle 68300Ekli dosyayı görüntüle 68302Ekli dosyayı görüntüle 68303Ekli dosyayı görüntüle 68304Ekli dosyayı görüntüle 68305Ekli dosyayı görüntüle 68306
Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinMerhabalar , multimedyadan parlaklık ayarı yapılmıyor. Ek alarak yaptım.
Ekran parlaklığıyla beraber hepsi kısılıp açılıyor. Ayrı ambiyans için ayarlanmıyor.
İç aydınlatmayı en yüksekte kullandığımdan ayarıda çok önemsemedim açıkcası
İyi bayramlar dilerim
Bulursanız burdan çıtlatabilirmisinizGüle güle kullanın. Koltuk kılıflarını nereden aldınız?