Golf 7 Sürücü Tarafı Cam Açma Düğme Seti Nasıl Değişir Acaba ?


Unknownartist17

Yeni Üye
Katılım
25 Ağu 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
Emre
Merhabalar 2015 golf 7 aracımda cam acma kapama tusları kırılmaya basladı bazen calısmıyor.4 lü set düğme aldım ama youtube ve yabancı forumlardada kapıyı sokmeden değiştiren bulamadım.Kapı döşemesini sokmek istemiyorum.Acaba kapı dosemesini sökmeden cam düğmesini değiştirmenin bir yöntemi var mı acaba ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 

şu tırnaklara bir şekilde ulaşmanız lazım. Eskiden sökülmüşse belki mümkün olur önden arkadan ufak ufak yukarı çekmeye çalışın bir plastik kemik yardımı ile.

1654146991318.png
 
Upvote 0
Hocam kapı döşemesini sökmeden imkansız. Derseniz döşeme umurumda değil zarar görse de sorun değil derseniz tabi ki sökülür. Ama döşemenin formu bozulur.
 
Upvote 0
Bende aynı dertten müzdaribim döşemeyi sökmeye güvenemiyorum. Bi gün yolumun üstündeyken yetkili servise uğrayıp tuş fiyatlarını ve işçiliğini sormuştum, kapıyı sökmeden takabileceklerini söylemişlerdi o zamanki fiyatlar bana fazla geldiğinden yaptırmadım tuşuda hala kullanıyorum ama bazen tek de kaldırması çalışmıyor. Hatta fiyatlarıda söyliyim ama bu fiyatlar 2020 Eylül tarihinden kalmaktadır güncel fiyat hakkında bilgim yok ne yazıkki..
Fiyatlar şu şekildeydi ;
Şoför 4'lü cam düğmesi = 717 tl
Ön yolcu tek li = 296 tl
arka sağ ve sol total = 592 tl
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt