silvershadow 8329 Oluşturuldu: 11 Mayıs 2015 Paylaş Oluşturuldu: 11 Mayıs 2015 Değerli Golf tutkunu Dostlarımız; Burada kendimizi tanıtmak başkalarını da tanımak mümkündür. Belli bir formatı yok. Hayal gücünüze ve keyfinize kalmış. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Navfree 82 Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, hayırlı olsun sezersunar ben.. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, hayırlı olsun sezersunar ben.. Siz miydiniz? Ne iyi yaptınız da geldiniz.. Nickiniz'de; eskiden discover Pro Navigasyonlu uzay geminize bir özlem gördüm sanki... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Navfree 82 Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Hoşbulduk arkadaşlar... Foto koyayım dedim ama büyük deyip reddediyor. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Navfree 82 Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Arkadaşlar merhaba, hayırlı olsun sezersunar ben.. Siz miydiniz? Ne iyi yaptınız da geldiniz.. Nickiniz'de; eskiden discover Pro Navigasyonlu uzay geminize bir özlem gördüm sanki... Ben bu nicki eskiden beri kullanıyorum ama diğer forumdaki üyeliğim eski olduğu için öylece kaldı, çok yerde bunu kullanıyorum... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
mlhozkn 0 Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Hayırlı olsun bende bir merhaba diyim dedim akşam detaylı okur ve bende bilgilerimi düzenlerim. Görüşmek dileğiyle Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 11 Mayıs 2015 Hayırlı olsun bende bir merhaba diyim dedim akşam detaylı okur ve bende bilgilerimi düzenlerim. Görüşmek dileğiyle Aramıza hoş geldiniz Melih Hocam Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
dtvolkan 13 Gönderildi: 12 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 12 Mayıs 2015 silvershadow davetiyle istanbul dan katılıyorum. 33yaşındayım 2 kızım var. 2014 model 1.6tdi highline manuel sahibiyim. meslek olarak diş hekimiyim. nihat34 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici yusuf 6265 Gönderildi: 12 Mayıs 2015 Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 12 Mayıs 2015 silvershadow davetiyle istanbul dan katılıyorum. 33yaşındayım 2 kızım var. 2014 model 1.6tdi highline manuel sahibiyim. meslek olarak diş hekimiyim. Hoş geldiniz hocam. Dişçimiz de oldu artık Allah bağışlasın. Ben de kız babasıyım Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
dtvolkan 13 Gönderildi: 12 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 12 Mayıs 2015 silvershadow davetiyle istanbul dan katılıyorum. 33yaşındayım 2 kızım var. 2014 model 1.6tdi highline manuel sahibiyim. meslek olarak diş hekimiyim. Hoş geldiniz hocam. Dişçimiz de oldu artık Allah bağışlasın. Ben de kız babasıyım sağolun yusuf bey Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 12 Mayıs 2015 silvershadow davetiyle istanbul dan katılıyorum. 33yaşındayım 2 kızım var. 2014 model 1.6tdi highline manuel sahibiyim. meslek olarak diş hekimiyim. Değerli Volkan Hocam; Aramıza hoş geldiniz. Bana kalırsa tevazu gösterdiniz kendinizi tanıtmak konusunda.... O halde ben müsaadenizle ekleme yapayım. Bildiğim kadarıyla retrofit & upgrade & aksesuar & ECU/tuning.... diyerek uzatacağım listede akla geldik gelmedik tüm değişim, yükseltme ve terfi konusunda bir "Efsane"nin aramızda olduğunu bilmelerini isterim okurlarımızın. Aslında zamanınız olursa bu konuya el atmanızı ve tanıtmanızı can-ı gönülden isterim. Dahası ateş almaya gelir gibi değil de çekirdek kadromuza katılmakla engin bilgi ve tecrübenizi aktarmanızı isterdim. Hepimize hayırlı olmasını dilerim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Bu kısmı birbirimizi tanımak tanıtmak için kullanabiliriz. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici yusuf 6265 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Bu kısmı birbirimizi tanımak tanıtmak için kullanabiliriz. Yusuf terzi. 27 yaşındayim. Evliyim 4 aylık bir kızım var. Profilde not bölümü var. O bölüme buradaki tanıtımınızı yazarsanız böylece herkesi hatırlarız. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
berfiwater 0 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Berfi karaçelik 19 yaşındayım merzifonda ikamet ediyorum Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Bu kısmı birbirimizi tanımak tanıtmak için kullanabiliriz. Yusuf terzi. 27 yaşındayim. Evliyim 4 aylık bir kızım var. Profilde not bölümü var. O bölüme buradaki tanıtımınızı yazarsanız böylece herkesi hatırlarız. Değerli Yusuf Hocam; Bu kısım daha çok ilk kez foruma gelenlerin ; burada kimler var? sorusunun yanıtını aradığı, karşılandığı, diğer forumlardaki gibi otomatik soğuk bir hoş geldin mesajı yerine sıcak bir karşılama olabilsin diye düşünüyorum. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Berfi karaçelik 19 yaşındayım merzifonda ikamet ediyorum Değerli Hocam; Aramıza Hoş geldiniz. Golf sever dostlar arasına Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Ben Murat; 41 yaşındayım ve 1 aylık bir kızım var. Ege Üniversitesi felsefe Lisans ve Muğla Üniversitesi Yüksek Lisans mezunu Özel Güvenlikçiyim. Golf tutkum bundan 16 ay önce araç almaya karar verip test aracının direksiyonuna geçmemle başladı. Sonrası herkesçe malum. kavuşmak da azaltmak yerine körükleyen oldu car'a sevdamı... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8329 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 işlem tamam Maşallah Hocam; peki bu Golf tutkunları arasına sizi çeken nedir? Merak ettim açıkçası. .. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
berfiwater 0 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 işlem tamam Maşallah Hocam; peki bu Golf tutkunları arasına sizi çeken nedir? Merak ettim açıkçası. .. Arkadaşımın olması @onur golf candır Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Onur 228 Gönderildi: 15 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 15 Mayıs 2015 işlem tamam Maşallah Hocam; peki bu Golf tutkunları arasına sizi çeken nedir? Merak ettim açıkçası. .. Yakın arkadaşım olur kendisi Malum Mercedes forumlarında muhabbet çok ağır ilerliyor. Burada da her daim taze kan var Benim Golfte kendi aracından farksız o yüzden aramıza geldi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
philadelphos 17 Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Ben İbrahim, İngilizce okutmanıyım. İzmir'de oturuyorum. Yaş 25. Bundan önceki arabam Peugeot 206'ydı. Çok seviyordum keratayı ama ABS bile yoktu. İmkanlar elverdi çok şükür Golf alabildik. Umarım dostlukların geliştiği, huzurlu ve bilgilendirici bir paylaşım yeri olur forumumuz. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
macman35 1 Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Adım Birol, İzmirde yaşıyorum, 36 yaşındayım 4 yaşına kızım var, Apple Yetkili Servisinde çalışıyorum. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Gökhan 77 Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Gökhan ben 39 yaşındayim . 2.5 yaşında oğlum var . Makina yedek parça üreten bir firmada kalite sorumlusuyum.. Önceki aracım 2012 civic hb . Şimdi de yeni aracimi bekliyorum.. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Rust 390 Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Selçuk ben , 28 yaşındayım. hekimim . malesef halen bekarım Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cradlemelih 495 Gönderildi: 16 Mayıs 2015 Paylaş Gönderildi: 16 Mayıs 2015 İsmim nickimdende anlaşılacağı gibi Melih. 26 yaşındayım, memurum İstanbulda yaşıyorum Balıkesirliyim, evliyim, aracımı bu hafta içi teslim almayı planlayarak aranıza katılacağım. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap