Manuel 1.4 Tsi Golf 7 hangi akü seçilmeli?


Yunus_Nalcacioglu

Yeni Üye
Katılım
3 Mar 2022
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
Konum
İstanbul
İsim
Yunus
Araç
2012 Golf 7
Arkadaşlar merhaba,

İlk defa akü alacağım start stoplu almam gerekiyor sizce bu doğru seçenek mi ?

Ekim üretimli aküymüş.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1647631257055.png
 

Sizin mevcuttaki efb mi agm akü mü ona dikkat edin. Ben kendi aracıma varta aldım
 
Upvote 0
Hocam hiç uğraşmayın ben yolda kalma endişesiyle servisten dğeiştirdim olduğum yere gelip değiştirdiler pazarlık ta yaptım indirim yaptılar haliyle.Üstelik kodlama vs gerekiyor bşaınız ağrımaz..
 
Upvote 0
anladım, agm ise agm efb ise efb almak gerekiyor yani. Peki amper olayını nasıl çözmek lazım 60 amper olan var
Benim de aküm bitti bi ara, en yakın elektrikçiye gittim üstündekine bakıp bu efb dedi. Varta efb taktık. Ona istinaden efb mi agm mi diye sordum. Birde bazı arkadaşlar kodlama yapılması gerekiyor dedi start stop devreye girebilmesi için ama bende hiç kodlama yapılmadı. Devreye giriyor start stop. Ben sizi yanlış yönlendirmiyim arkadaşlar kodlama yapılması gerekiyorsa bildikleri bir şey vardır mutlaka :)
 
Upvote 0
Arkadaşlar merhaba,

İlk defa akü alacağım start stoplu almam gerekiyor sizce bu doğru seçenek mi ?

Ekim üretimli aküymüş.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 55980
hocam benim bildiğim kadarıyla benzinli araç içim efb uygundur ama agm de takılabiliyor dizele efb takılamıyor bu konuda kafa karıştırmaya gerek yok aslında siz efb alın amper olarak yuvaya hangisi sığarsa o alınabilir sanırım üzerindekine bakın ona göre en yeni tarihli varta marka akü alabilirsiniz . Kodlama şu şekilde mesela üzerinde ki akü 59 amper ise 59 amper alırsanız kodlamaya gerek yok ama üzerindekinden daha yüksek amper olanı alırsanız yüksek ampere göre kodlama yapılması gerekiyor araç yüksek ampere göre aküyü şarj etmesi için
 
Upvote 0
Yetkili servisten kesin fiyat alın, benim baska aracim (2012 dizel cc) yaştan dolayı zubizi indirimi ile özel servislerin verdiği fiyattan ucuza geldi. Özel servisler 2600-2800 arası söyledi, yetkili servis 2400 hallettik, geçen cuma.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt