Kaskodan Ön Cam Değişimi


Basbelasi

Katılımcı Üye
 
Katılım
11 Eyl 2021
Mesajlar
537
Tepkime puanı
349
Konum
Hollanda
İsim
Koksal
selam arkadaslar burda bir kaç arkadasimiz vardi kaskodan cam degisiminde Travmer e islemez diyorlardı,ve ben bunu iki gündür arastiriyorum ,
ve kendi sigortacima sordum olmadı allians i aradım sordum, yani aklınıza gelen hepsini sordum,Allians in bana vermis olduğu cevap şöyledir, senede iki defa cam degisimi yapabilirsiniz yalnız bu degisimler kesinlikle travmerinize islenir,ve islenen travmer ise Kucuk onarım olarak islenir dediler bilginize sunarım.
 

selam, daha önceki konu hakkında bilgim yokta, ben de nisan ayında ön camı kaskodan, Acarlar servisinde değiştirmiştim. Orada sorduğumda tramer işlemez demişlerdi sizin konuyu okuyunca tramer sorguladım herhangi bir tramer kaydı gelmedi.
 
Kaskodan kaskoya değişiyor bu durum. Ben daha önce Eureko kaskodan değiştirdiğimde de işlememişti. Şu an yaptırdığım kasko da cam değişimi tramere işlemez diye bilgi verdi.
 
Değerli İş Ortağımız,

Cam hasarları yılda 1 defa olmak üzere hasarsızlığı bozmamaktadır.
Cam hasarları tramere yansımakta, mini onarım kapsamına giren onarımlar tramere yansımamatadır.


Bu sigorta sirketinden benim sigortaciya gelen mail.
 
Allianz kullanarak Umraniye Avek'te cam degisimi yaptim. Plaka ile sorguladiginiz zaman gozukmuyor fakat sigorta gecmisinize bakinca goruyorsunuz. (degiseli 3 sene olacak neredeyse)

Yani aracinizi satin alan bir arkadas sigortacisina araci sorgulattirirsa muhtemelen gorecektir camin degistigini hasar miktariyla birlikte.

Bu bilgiye e-devlet uzerinden sorgularsanizda ulasabilirsiniz. (kendi kasko/sigortanizi)
 
daha önce bir tramer sorgusunda kayıt olarak görmüştüm, "cam hasarı" yazıyordu.
 

Geri
Üst Alt