iki dopdolu canavar....


bayi tanıdık gelmişti. aracımı ben de altur'dan almıştım. kırmızı da dynamic light asist olsaydı aslında takasa girilebilirdi.

pasifik mavi ise bu forumdaki herkes için idealize olmuş bir golf.

 

O kadar doldurmuşlar ama ACC'yi eklememişler. Çok önemli bir donanım bence.

 
Bakıma gittiğimde de vardı durbanlı, tornado kırmızı, led stoplar, can tavan, xenon  falan gerçekten albenisi olan araçlar :)

 
ACC var mı diye bende baktım, olsa tam olurmuş,

Sent from my iPad using Tapatalk

 
Hocam konuyu görünce öyle bir bakayım dedim ve içim gitti bakınca. 25 aralık 2015 de yukarıda resmi olan kırmızı golfün siparişini geçtim. sonrasında keylesgo da ilave etmek istediğim için yukarıdaki aracı boşa çıkarttılar ve yeni sipariş oluşturdu Umut bey. O yeni siparişi de makyajı beklemek için iptal etmiştim. Duydum ki 2. siparişim slovenya ya gitmiş. ilk siparişte şu an showroomda :(  makyajı da bekleme kararı aldıktan sonra maddiyat biraz kötüye gitti açıkçası golf biraz hayalde kaldı gibi bana. Küçük bir çocuğun en çok istediği oyuncağına kavuşamaması gibi bir burukluk var içimde. Artık golf görünce gözümü kapatır oldum. Kaporamı hala almadım içerden uğraşıyorum hala, hayırlısı bakalım. Nasip.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Demek ki polo ile aynı olacak ACC li direksiyon

a1da83591f4e171b8679ad06974551d3.jpg


 
tornado kırmızı ateşi yakar, pasifik mavi söndürür.

 
İyi dileğiniz için teşekkürler @yusuf hocam. Kendimi iyice işe verdim foruma bile bakamıyorum. Babama kıyamıyorum, yoksa passatını saatıp golfe yatırcam. :D  (şaka maka aslında fena fikir he xD. . P) 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt