2014 Model Golf 7 Havalandırma Izgarası Yön Tuşu


Emredrl28

Yeni Üye
Katılım
9 Kas 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
İsim
Emre
Araç
Golf 7
Merhaba Arkadaşlar,
Ön konsol sol tarafta bulunan havalandırma ızgarasının yön tuşu iç tarafından muhafazası düştüğü için işlevini görmüyor. ürünü nerde nasıl bulabilirim veya tamir ettirebilirimYön tuşu.JPG
 

Bana da bu tuşlardan lazım bilen varsa yönlendirebilirse çok sevinirim.
 
Upvote 0
Bu parcanin 3 boyutlu model datasini bulabilir miyiz aceba 😀 3D printerda basip gecelim ihtiyaci olanlara 😀
 
Upvote 0
Bende de sizin işaretlediğiniz kısım kırılmak üzere ve sol menfezdeki de kırık, Ankara da bir tane trim ustası tamir edebileceğini söyledi ama fiyat sormadım.
 
Upvote 0
En sonunda ızgarayı kendim söküp japonla tutturacagim ama kendime güvenemiyorum çıkarırken zarar veririm diye. Arkadaki için yapacak birseyim yok maalesef.
 
Upvote 0
Bende de bir tanesi kırık bu yönlendirmelerin. 400 tl çok para, dolar bazında da çok yani 20 dolar küçücük plastik şeye.

Daha ucuz alternatifler var, Satıcılara mesaj atıyorum uyumluluk soruyorum, daha ucuz bulabilirsem yazarım buraya.
 
Upvote 0
İBen facebook golf grupları üzerinden istanbul ve gaziantep'de bir parçacayı ulaştım. İstanbul da ulaştığım kişini yanına gittim. Daha önce sökme aparatlarını internetten almıştım. Onları da yanımda götürdüm. Sağolsun adam güzelce hiç bir zarar vermeden söktü değiştirdi. 50TL de para aldı. :) Gaziantep de parçacıdan yine 40TL aldım yedek de bulunsun diye.
 
Upvote 0
Hocam işlerin yoğunluğundan foruma girecek vaktim kalmıyor. KVKK gereği önce aldığım yere bilgilerini paylaşmam için sordum izin verdi. 0533 455 46 06 Mehmet KARAOĞLU Gaziantep Oto Yedek Parça otocikma.com aynı zamanda internet siteside mevcutmuş.

iyi forumlar.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt