Golf 7 Ses Sistemi Tavsiyesi ve Bilgilendirme (Yardım Konusu)


ibragah

Üye
Katılım
19 Ocak 2020
Mesajlar
251
Tepkime puanı
162
Konum
İstanbul
İsim
Agâh
Herkese iyi forumlar iyi günler dilerim.
Aracımda kaliteli ses istiyorum fakat ikilemdeyim karasız kaldım. Kararsız kalmamın sebebi ise ses sistemleri konusunda bilgisiz olmam.

Aracım 2014 Model Golf 7. Aracımda istediğim ses ise Kaliteli tüm sesleri alabileceğim bir sistem. Yani şu şekilde dahada açarak anlatayım. Dinlediğim müzik türleri Türkçe Pop, Yabancı Pop ve Rap müzik türleri. Ses sistemin kararsız kaldığım konu ise ne tür bir takım ses sistemi yaptırmalıyım. Midrange vs marka olsun model olsun çok çeşit var ve bilgim yok bu konularda.

1. Seçenek :
Aracımın Orjinal Hoparlörleri ve Twiterlerı + Bagaja Subwoofer + Subwoofer için Amfi + Komple Ses Yalıtımı
2. Seçenek :
Kapı Hoparlörleri ve Twitterları değiştirmek + Amfi + Bagaja Subwoofer + Komple Ses Yalıtımı

Gereçekten işi bilmeyenlere kazıklanıp yada pişman olacağım bir harcama yapmak istemiyorum. Bu forumda bilen illaki olur diye yada daha önce Golf yada Leon aracına ses sistemi yaptırmış birileri fikir verir diye burada konu açıp sormak istedim. Forumda arama kısmından araştırma yaptım ama istediğim cevapları alamadım. Lafı uzun tuttuysam ve hatalarım varsa affınıza sığınırım. Şimdiden teşekkürler.
 
@ibragah merhaba 1. seçenek ses yalıtımı hariç aracımda mevcut. 1000 Watt jbl subwoofer ve anfi mevcut. Bass konusunda subwoofer gayet iyi fakat tizleri yetersiz exra twitter ve pandizot Üstü iki hoperlör olsa çok daha iyi olur
 
Hocam bu iste bütçe önemlidir. Butceye gore tavsiye verilebilir.
 
Hocam bütçe belirleyemiyorum. Çünkü fiyatlar sürekli değişikliklere uğruyor.
 

Geri
Üst Alt