Ankara’dan Bodrum’a gidiş


emryrmk

Üye
Katılım
8 Ara 2020
Mesajlar
43
Tepkime puanı
28
İsim
Emir Yermik
Arkadaşlar merhaba perşembe günü Allahın izniyle bodruma gidicem işlerim var Ankara dan Bodruma en mantıklı yol nedir eğer ücretli yola gireceksem toplam ne kadar masrafı olacak ona göre hgs ye para yatırayım rota çizecebilecek yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

 
Merhaba hocam sürekli o yolu yapanlar daha detaylı bilgi verebilir tabiki ama ben Ankara'dan bu yıl bir kere gittim ve Afyon Denizli güzergahını kullandım. Ayrıca Ankara-Bodrum arasında ücretli yol yok hocam (Google haritlarda bursa üzerinden alternatif veriyor nasıl bir mantıksa. Oradan giderseniz İstanbul-İzmir otobanına girersiniz ama tabi o güzergah çok saçma olur).

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ankara-Afyon-Denizli yolu rahat ve sorunsuz, tamamı bölünmüş yol.

Denizli-Milas arasını bir kere gittim bir kaç sene önce bazı yerler gidiş geliş ve virajlıydı, özellikle Muğla-Milas arası diye hatırlıyorum.

Denizli-Aydın-Söke alternatifine baktım ancak çok uzuyor yol (70km) ve Denizli-Aydın arasının da trafiği çok.

 
@tgun89 @Ozan Karsavuran  o zaman en mantıklısı afyon-denizli yolu oluyor o şekilde gideyim o zaman hız radara vs rastladınız mı ona göre basmayayım :D

 
Afyona kadar yüzde yüz radar görürsünüz. Özellikle Sivrihisar civarlarında.

 
Ankara-Afyon-Denizli-Muğla rotasını takip edin derim.Ben hep gece gittim radara denk gelmedim.Bodruma girişte trafik kontrol merkezi var orda radar oluyor.

 
@tgun89 @Ozan Karsavuran  o zaman en mantıklısı afyon-denizli yolu oluyor o şekilde gideyim o zaman hız radara vs rastladınız mı ona göre basmayayım :D
hatırladığım köroğlubeli inişinde, sandıklı inişinde dazkırıda kamera var. Sandıklıdaki 110 olabilir tam hatırlayamadım. 

aşağıdaki resimdeki gibi tabela olursa kamera oluyor, 

image.png

normal radarları bilmiyorum.

 

Geri
Üst Alt