Meteizmir 85 Oluşturuldu: 2 Nisan Paylaş Oluşturuldu: 2 Nisan (düzenlendi) selam arkadaslar golf 7 2014 dsg act mbt highline dan GTI dönüsümü icin fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok memnun olurum ARAC toungsten grey ARKA STOPLAR : atacagim resimlerden 2 secenegim var 1 veya 2 7 Nisan tarihinde frknyldrm tarafından düzenlendi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @Meteizmir Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan led veya siyah cerceveli orjinal retrofit hangisi acaba ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 3049 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan (düzenlendi) @Meteizmir mk7 olarak gti devam edeceksen 1.resim zaten. 41 dakika önce, Meteizmir yazdı: led veya siyah cerceveli orjinal retrofit hangisi acaba ? 2 Nisan tarihinde metinkar tarafından düzenlendi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Negatiwe 5515 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan . serkanhector bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
isfa67 19 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan siyah olan şahin doğanda kullanılan stop gibi olmuş orjinalden çok uzak bence Utku Lekesiz bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan mrb tekrar arkadaslar, evet haklisiniz biran tereddüt etmisdim ama ayni fikirdeyim. dogan sahin gibi olani türkiyede hic görmedimde paylasmak istedim ne dersiniz diye tesekkürler Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan GTI dis gönümü icin dönüsümü icin fikirlerinizi bekliyorum... 1 dis boyaya uygulama nasil olurdu acaba ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan oetttinger görümü icin secenekler arac toungsten gri Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan oettinger ön tambpon eki uygulamalimi ? oettinger ön panjur uygulamalimi ? oettinger yan maspiyel uygulamalimi ? oettinger far kasi uygulamalimi ? oettinger arka cam spoyleri uygulamalimi ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan arka difusör hangisini uygulamali acaba ? arac orjinalinde highline oldugundan soldan cift egzos cikisli, orjinal egsoze sadikmi kalsak ? soksa oynayip cift egzos cikslimi yapsak? 1 bal petegimi ? 2 tirtirli olanmi ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan böyle nasil ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan ön farlar J farmi yoksa normal mi olsa daha iyi olur ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan ic kaplamalar su an piano black 1 ya siyah torpido bezenekli deri kaplama yapilacak 2 yada orjinal bal petegi görünümlü olacak acaba hangisi güzel olur ve arabaya maddi acidan da deger katar ? piyano black olmiyacagi kesin toz görünümler mahvediyor ve cabuk ciziliyor Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4302 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan @MeteizmirEthem abi aldığınız tampon 7 GTI tamponu, o yüzden 7.5 far değil de çift u 7 farı tavsiye ederim. Farları orijinal mi alacaksınız bilmiyorum ama orijinal alacaksanız çift j far zaten olmaz sizin araca (boyut olarak). Difüzör de orijinal GTI'deki gibi olmalı bence, sol-sağ birer çıkış. Çift U far, 7 R stop, GTI body kit ile mis gibi olur. Decal uygulaması bence hoş durmuyor, güzel bir jant ve spor yay ile sade bir GTI zaten yeterince albenili olacaktır. Aracınız ne renkti bu arada, füme mi? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan @frknyldrm tesekkür ederim yorumlarina frukancim, decal dedigin, oettinger ön tampon eki mi yoksa piano black yerine balpetegi görünüm mü yoksa asagidaki resimdeki lekelendirmemi ? piyano black ler beni cidden rahatsiz ediyor da ya deri kaplama yada bal petegi diyorum ben spor yay der 2-5 cm arasi alcaltmami eottinger body kit hakkinda ne düsünüyorsun decal i anlamadimda... bua rada arac tungsten gri Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4302 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan 11 dakika önce, Meteizmir yazdı: @frknyldrm tesekkür ederim yorumlarina frukancim, decal dedigin, oettinger ön tampon eki mi yoksa piano black yerine balpetegi görünüm mü yoksa asagidaki resimdeki lekelendirmemi ? piyano black ler beni cidden rahatsiz ediyor da ya deri kaplama yada bal petegi diyorum ben spor yay der 2-5 cm arasi alcaltmami eottinger body kit hakkinda ne düsünüyorsun decal i anlamadimda... bua rada arac tungsten gri Kamuflaj benzeri lekelendirmeleri kastettim abi, evet. Piano black gerçekten tozlanınca kötü gözüküyor, ben de ilk başta pek sevmiyordum ama temizken şık duruyor gerçekten. Alıştım da artık Desenli trimler de güzel duruyor ama, tercih sizin. Spor yay ve 18" jant şart GTI görünüme. Ben eibach pro kit 35-30mm (ön-arka) kullanıyorum, memnunum. Tungten gri araca gun metal renl 18" jant çok güzel durur bence. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan su an bunlar var üzerinde Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4302 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan 1 saat önce, Meteizmir yazdı: su an bunlar var üzerinde GTI görüntüye 18" jant+yay yakışır abi, tabi siz bilirsiniz. Stock Mk7 GTI görseli paylaşayım; Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan haklisin, aticam burdan resimleri istedigim jantin ama su an bulamadim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan mrb arkadaslar, gti dönüsümü icin alacagim arka stoplari bit Golf 7 GTD cikmasini buldum benim 2014 highline a uymasinda bir sorun yasarmiyim gtd den cikma olmasindan ötürü ? yorumlariniz icin simdiden tesekkürler... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan ve bu orjinal golf 7 ledler icin dönüsüm kablosu gerekiyor sanirim türkiyede bulabilirim sanirim ama kitin numarasi nedir bilmiyorum yardimci olabilirseniz onuda almanyadan mi almayilim yoksa türkiyedekiler kalitesiz cin mallarimi ne dersiniz ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Ben emin olmak için soruyorum, sizdeki aracın model yılı ve donanım'ı nedir acaba? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Alii 2014 Golf 7 DSG highline 1.4 TSI ACT MBT Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Şimdi bu Led stopları TR'de ki bir çok çıkmacıdan rahatlıkla bulabilirsiniz hocam. Bunun için yurtdışı GTD çıkması almanıza gerek yok. Soketlerinde bir fark yoktur fakat bu kadar çetrefilli olmasına gerek yok. Bodykit işi için ise eğer bir Highline bir GTI'a dönüşecekse, bence öncelikle standart bir GTI'a dönüşmeli. O yüzden üstte vermiş olduğunuz tüm seçenekleri ben "OEM MK7 GTI" seçeneklerini seçiyorum. 7.5 Highline LED stoplarını aldığınızda VW'den içinden kablo seti çıkıyor ama Golf 7 Led stopları için çıktığına emin değilim. BCM'den 2-3 kablo çekilmesi gerekiyor arkaya kadar. Montajını yapacak kişi biraz biliyorsa rahatlıkla çekebilir. Tekrar bir kablo seti almanıza/bulmanıza gerek yoktur. frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap