Yeni Audi A3 fiyat listesi
-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Odes
Değerli arkadaşlar merhaba,
2014 1.4 tfsi 140/ A3 Sedan sahibiyim. Aracımda aktif silindir yönetimi (ACT) var. Son günlerde sabahları araç soğukken biraz ilerlediğimde bu hata alıyorum fakat performansta ve çekişte bir sorun yaşamıyorum. Aracı durdurup tekrar çalıştırınca kendiliğinden siliniyor.
Bana yardımcı olabilir misiniz ? Bu hata neyin nesidir ? Şimdiden desteğiniz için teşekkürler,
-
Yazan: Ker9m
Arkadaşlar 2009 Audi A3`de iç aydınlatma sürekli yanıp sönüyor bunu nasıl düzeltiriz bir bilgisi olan veya daha önce başına gelen varmı?
-
Yazan: Gokhan1300
VOLKSWAGEN ve AUDI İLK YARDIM SETLERİ
Orijinal ithal ürünlerdir. Hiç kullanılmamış, bagaja hiç girmemiştir.
İsterseniz üzerindeki parça kodlarından servisteki fiyatlarını öğrenebilirsiniz.VW ilk yardım seti yetkili servis fiyatı 340 TL'dir.
VW ilkyardım seti 65 TL'dir.
AUDI ilkyardım seti şu an için mevcut değildir.Bilgi amaçlı resimler durmaktadır.Tekrar gelmesi durumunda satışa sunulacaktır.
-
Yazan: unalkarakus
Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay sonunda 2016 audi a3 aracımı satıp, adıyla ve kullanımıyla benim için farklı bir yerde olan Golf'e iyi bir fırsat yakalayarak tekrar geçiş yaptım. Satış sonrası elimde kalan s line jantlarımı da yeni Golf'üme taktım, fikir vermesi adına da buradan paylaşıyorum. Sonuç aşağıda
Beklediğimden iyi oldu. Sadece göbeğe logo arayışındayım.
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap