2014 Golf 7 difüzör yardım


Furkvntekin

Yeni Üye
Katılım
2 Ağu 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
12
Konum
İstanbul
İsim
Furkan
Araç
2015 comfortline 1.6 dsg
comfort aracımı yavaş yavaş r line yaptım , 18 sebring jantlar , j led far ,  arka kayar stoplar vs aracımın arka tamponunu 4 çıkış egzozlu flaplı difüzör yapabilirmiyim çoğu yerden söylenti uyumsuz olduğu arka tamponu tamamen değişmem gerektiği r tamponu almam söylendi fiyatlarını sorgulayınca yüksek maliyetleri olduğunu farkettim bu konuda yardım edebilirmisiniz hayırlı geceler dilerim herkese 

 
Merhaba herkese, bende bir ara incelemiştim aynı konuyu egzost sistemi ni komple değiştirerek yapıyorlar youtube da çok video var #egzostsepeti bu konuda biraz daha önde sanırım. Buna göre tabiki difizör de takılıyor.

 
Bu konuyu 1 ay önce şu şekilde hallettim.  İnternet te satılan difüzör lerin çoğu r tampon uyumlu. Sizin difüzör orijinal difüzör mü. Ben golf 7 için dikkat edin r için değil,  normal tampon uyumlu bir difüzör aldım. Ona kendim bi kalıp yaptım. Kalıbi çizime  döndürdüm.  Daha sonra pleksi kesim yaptırdım lazer ile. Hazır normal tampon için bulamazsınız. 

 
@Furkvntekin makyajsız kasaya takılan 7.5 ve r difüzör güzel durmuyor internetten resimlerine bakabilirsiniz ben tavsiye etmem. Arkadaşların dediği gibi çift çıkış egzoz sistemi yaptırın daha güzel durur. 

 

Geri
Üst Alt