17 Inc Jant Aşkı


Bu bahar inşallah olacak.
sarı site dijon ilanlarına bakıyorum ancak hiçbiri lastik tarihi yazmıyor. 
Jantları ayrı alıp lastikleri ayrı alayım diyorum o da masraflı oluyor.
3500 tl civarına şöyle 2018-2019 lastik tarihli bir takım denk gelse affetmeyeceğim.
Ya da tekli satılan jantları kovalayıp, üstüne sıfır lastik alıp 4000 civarına halledilebilir diye düşünüyorum..
Ustad hemen bir operasyon planlayalim
 

@Kysr038 hocam biraz sabır ve araştırma gerekiyor bu işler. ben 16inc jant + lastiklerimi (lastiklerim çok iyi durumdaydı 20 üretim michelin primacy 4) 3.5k ya sattım. Yeni jant ve lastikleri ( 18 üretim hiç yürümemiş dunlop starmaxx) 3k ya aldım. Normalde sarı sitede sadece jantları 4-5k aralığında satıyorlar ki kozmetik olarak çok iyi durumda değiller.

 
@HONEY kral varsa banada uygun fiyatlı üretim tarihi yeni bol kaymaklı michelin lastik  lazım. Mümkünse cep yakmayan cinsten olsun. 

Not: Allahım nası bir ülkede yaşıyoruz ki lastik fiyatları normalin 3x üzerinde.

 
Jant işi çok ilginç aslında, Konfor ve ses olmasına rağmen insanın görsel zevki daha ağır basıyor. Bence de Müziğin sesini açıp devam edelim. Aynı sorun bende de var... Yüksek sesle müzik dinlemek deli stres attırıyor....

 
@ycetinaraç 2020 model sport donanım üzerinde bridgestone t005 geldi. Kışlık lastikte dediğim gibi pirelli sottozero tercih ettim. Lastik 72db en sesli lastiklerden biri diye biliyorum. Müzik kapalıyken ses geliyor. Müzik açıkken dikkat edilmediği sürece pek duyulmuyor. Lastik sesi var ama beni rahatsız etmiyor. Her iki lastikte xl yanak hem lastik daha sert hemde daha sesli oluyor deniyor. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt