-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: krym · Gönderildi:
"Senin seviyen belli" bellidiyerek kendisi baslatti, öyle mi? Bakalim kim baslatmis????? -
Yazan: tuncer_2632 · Gönderildi:
@cemtan Hocam bence sizin aramaya niyetiniz yok. Araştırmadan her şeye konu açmayınız. Yeni üye iseniz kendinizi tanıtmadan konuya açmayınız. 40- LED Plaka Işığı Arıza Uyarısını Söndürme ***bu maddede yazıyordu. -
Yazan: ogzogz · Gönderildi:
Farkındayım. Ancak özel mesajlaşma alanı olmadığından ve ben dahil diğer kullanıcıların da konu ile ilgili fikir sahibi olabilmesi ya da sizin sorunuza farklı bakış açısı veya sorduğunuz kullanıcıdan önce, yorumu, fikri varsa başka kullanıcılar dan da bilgi alabilmiş olursunuz. -
Yazan: fatihmyigit · Gönderildi:
Hakareti kinaye ile basitleştirmeseydiniz keşke. Senin seviyen belli diyerek kendisi başlattı ben sadece yorum yazdım, lütfen daha dikkatli olursanız kimin hakaret ettiğini aslında anlamış olursunuz ama yine de daha fazla yorum yapmayacağım çünkü durumu anlamak istemiyorsanız ben size be desem işe yaramayacak. O yüzden bu konuyu burada kapatalım herkes işine gücüne baksın lütfen. İyi günler. -
Yazan: onRGizliGarage · Gönderildi:
İlanımdaki ürünümü inceleyebilirsiniz. Tüm destekler mevcuttur. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-jetta-mk5-6-golf-mk5-6-passat-b7-carplay-destekli-double-ekran-895668749/detay/
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap