futwrf 73 Gönderildi: 27 Aralık 2020 Paylaş Gönderildi: 27 Aralık 2020 @oguzerkoc hocam geçmiş olsun, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsınız. Sunroofsuzlar olarak konuyu böyle takip ediyoruz Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
oguzerkoc 29 Gönderildi: 27 Aralık 2020 Yazar Paylaş Gönderildi: 27 Aralık 2020 @futwrf sağolun hocam umarım çözerim. Kafa rahat tabi sizin 😀👍 Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
agacmalzeme 1333 Gönderildi: 27 Aralık 2020 Paylaş Gönderildi: 27 Aralık 2020 @oguzerkoc su alır ustam oralardan sizinki biraz talihsizlik olmuş. Siz yazınca yabancı forumlara baktım aynı sorun var hatta vw garantiye sokmamış ordada. Orayı sökmesi ve takmasının bayağı uğraştırıcı olduğunu yazmışlar. birisi sökerken tavana zarar vermiş ama sonuçta değişerek hallolmuş. Ben olsam servise gider üretim hatası der tepelerine iner biner indirim yaptırıp değiştirirdim. Oralar su ile direk temasta olduğundan tadilat tamirat sonradan sorun yapabilir diye düşünüyorum Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
oguzerkoc 29 Gönderildi: 27 Aralık 2020 Yazar Paylaş Gönderildi: 27 Aralık 2020 @agacmalzeme umarım dediğiniz kadar büyük sorun yaratmaz çok sıkıntı olacağını düşünmemiştim ama durum düşündüğümden ciddi siz böyle diyince tedirgin oldum dediğiniz gibi değişimi için şartları zorlayacağım teşekkürler Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ugurozak 0 Gönderildi: 13 Ocak Paylaş Gönderildi: 13 Ocak @oguzerkoc dostum aynı sorun bende de var ne yaptın son durum nedir. Benimde ilk aklıma gelen film oldu. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
lasttohit 162 Gönderildi: 13 Ocak Paylaş Gönderildi: 13 Ocak Aynı problem 2015 model sedan Audi a3 aracımızda da var bizde sadece çerçevesi çatlak olduğu için daha sonra film çektiririz deyip çok önemsemedik ve bu şekilde bir kaç kış geçirdi. Hala daha ekstra bir sorunla karşılaşmadık. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
oguzerkoc 29 Gönderildi: 13 Ocak Yazar Paylaş Gönderildi: 13 Ocak @ugurozak havalar ısınınca film düşünüyorum hocam görüntü dışında bir sorun yaratmadığı için beklemedeyim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap