Golf 7 GTI tampon arıyorum


BUSAH

Üye
Katılım
22 Tem 2019
Mesajlar
118
Tepkime puanı
158
İsim
Bulut
Merhabalar, golf 7 aracım için yapmak istediğim retrofitlerden bir tanesi tampon değişimi idi, ancak far stop değişimi derken maddi açıdan beni çok zorlayan bir duruma geldi bu işler. Sıfır almak istediğimde 1800tl fiyata satılıyor ve benim için baya bi yüksek. Aklıma sizler geldiniz. Belki önceki aracından kalan vardır belki orjinale dönmek isteyen vardır diye buraya bu konuyu bırakayım. Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz, Esen kalın..

 
Merhaba, Konya ereğlide biri letgoda 1100 tl satıyordu gidip alırım elden derseniz özel mesaj atarsanız yönlendireyim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@fkorkmaz  7 GTI mı 7,5 GTI mı acaba ? Arkadaş talip olmazsa ben ona talip olabilirim. 

 
@cmsarikaya Golf 7 GTİ arkadaşı tanımıyorum ama letgoda gezerken gördüm ondan satıcıya kefil olamam elden teslim almanız sizin için sağlıklı olur arkadaşlar.

Benim aracımın aynı rengiydi ama güvenip alamadım, sabah sıfır gti tampon siparişi verdim  :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elden maalesef teslim alamam Malatya dayım. Linki gönderirseniz eğer satıcıyla iletişime geçerim anlaşırsak size de zahmet olmazsa bir gidip bakarsanız sevinirim. 

 
@cmsarikaya Kütahyadayım hocam bende banada uzak düştüğü için güvenip alamadım  :D  Arkadaşa yakın diye dedim.

 
O zaman Kütahya da bulursam size geleceğim :D

 
kendi konumun bildirimleri gelmemiş bana ya kusura bakmayın geç cevaplıyorum, ben konyadaki arkadaşla konuştum hem sis tırnakları kırık hem bıçaklardan birtanesi kırık masrafı var sıfır almak daha mantıklı zaten. Ben de şu anlık başka ürün temin ettiğim için aramam son buldu konu silinebilir  :)

 

Geri
Üst Alt