Golf 7 (2016) orijinal bagaj havuzu ariyorum.


palamut

Üye
Katılım
10 Nis 2016
Mesajlar
40
Tepkime puanı
14
İsim
Ali
Golf 7 (2016) icin orijinal bagaj havuzu ariyorum.

 
Bayilerde yedek parça bölümünde bulabilirsiniz

 
@palamut ne istediğinizi ayrıntılı yazmanız diğer kullanıcıların anlamasına, sizin de arama sürenizi kısaltmaya ve kolaylaştırmaya olumlu etkisi olur. 

Ayrıntı olmazsa önerilerin ve verilen cevapların anlamı olmaz, sadece zaman kaybı olur. 

 
@palamut ben servisten almıştım golf aracım için.tam kapatıyor ama bagajdan bişyi almak istediğinizde biraz zorlanabilrisiniz.Ayrıca ben üstüne kaydırmazlardan aldım üstüne eşya koydğunzda kaymasını önlüyor eğer almazsanız eşyalar kayıyor..

 
@palamut 2.el orjinal bulmak zor, arabasini satmadigi sürece kimse orjinal bagaj havuzunu satmaz, bende var cok memnunum, servisten aldim, her serviste var

 
@ogzogz anliyorum, haklisiniz ama bu konu basligi altinda forum ici ikinci el ilanlar oldugunu dusunerek baslik actim.

119 liraya s-dizayn satin aldim. kargo gelince yorumlarimi birakirim. Polo'ya da lazim; Sahler markasini almayi dusunuyorum. hem kiyaslama olur hem de iki farkli urunu inceleyip bilgi paylasimi yapacagim. tsk :)

 
S-dizayn bagaj havuzu geldi; gayet guzel ve şık. Bagaji duzenli gosterdi. Bir arkadasim sert olsa daha iyi olurdu dedi ama bence boyle daha iyi.

 
S-dizayn bagaj havuzu geldi; gayet guzel ve şık. Bagaji duzenli gosterdi. Bir arkadasim sert olsa daha iyi olurdu dedi ama bence boyle daha iyi.
Hayırlı olsun, araç üzerinden fotoğraf çekip eklerseniz bize de fikir olmuş olursunuz.

 


Geri
Üst Alt