sanzuman arızası uyarısı?


Kaya06

Üye
Katılım
30 May 2018
Mesajlar
102
Tepkime puanı
77
İsim
Anıl
gunaydı arkadaşlar aracın anahtarı kardeşimde gitmiş yedigininde pili yoktu manuel olarak girdim ve çalıştrdım çalıştı falat stop etti bu arada uyarıyı verdi aynı zamanda imbobilayzr hatasıda yaktı bu işlem 2 3 kere tekrar etti sonra normale dondu acaba anahtardan dolayımı yoksa gerçekten şanzumandan dolayımı anlayanlar bi yorumlarsa sevinirim.

 
@Kaya06 Hocam bende bu hata çıktığında şanzuman mekatronik kartıma elveda demek zorunda kalmıştım. Sende görünce bile sırtımdan soğuk terler aktı yeminle.

Umarım sende sorun yoktur. Vites geçirebiliyor musun?

 
@onurmat hocam şu an bi 20 km aıkıntısız kullandım park ettim vites geçişinde skıntı yok ama aklım arabada yani inşallah yoktur diycemde arızayı neden verdi anlayamadım ne kadara maal oldu sizin

 
@onurmat hocam şu an bi 20 km aıkıntısız kullandım park ettim vites geçişinde skıntı yok ama aklım arabada yani inşallah yoktur diycemde arızayı neden verdi anlayamadım ne kadara maal oldu sizin
İkinci el aldım yetkili servis garantim yoktu. Kocaelinde başıma geldi allah tan. Eskişehir'de olsaydı yapacak adam çıkmazdı sanırım. İşçilik vs kart değişimi yağı tuzu 2700 TL.

Yetkili servis 8500 civarından açıyordu kapıyı mekatronik değişimi için.

 
@onurmat tamam teşekkür ederim ben bi okutuyum cihazla şu anlık bi sıkıntı yok gibi görünüyo bakalım hayırlısı🙏

 
@onurmat hocam servis kaydını son bakımda bozdum malesef o yüzden dişarda bi baktırcam çektim zaten kapıya huylandım bi kaç arkadaşı arıyorum şimdi neticeyi paylaşırım 🙏🏻

 
@Kaya06 hocam daha evvel a4 aracimizda boyle bir uyari aldik. Mekatronik karti degisti. Eskisehirden Ankaraya cektirdim araci aydoğmuş şanzıman'da yaptırdım. Şaşmazda gorusup bir sorun varsa tespit ettirebilirsiniz orada. Sadece şanzıman bakan bir firma. Umarim hicbir problem yoktur..

 
@Ayhan5353 arkadaşlar makineye bagladık hatayı kaydetmemiş hiç bişey çıkmadı usta anahtarı manuel olarak açmamdan kaynalı arabanın o an imboyu okumamasından kaynaklı hata verdigini falan soyledi şimdilik bi sıkıntı yok fakat evdeyim heralde tesr bi gündeyim sounroofu tek kademe kaldırmıştım şimdi kapanmıyor tık tık ses geliyo herekey yok açma kapama iptal oyle kaldı valla anlayamadım.

 

Geri
Üst Alt