Yazılım firmaları hakkında bilgi.


Rx7

Üye
Katılım
16 Mar 2020
Mesajlar
260
Tepkime puanı
157
Konum
İstanbul
İsim
Yasin
Cümleten selamun aleyküm. 1.4tsi golf 7 122hp aracıma yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Birçok firmanın ücret ve elde edilecek güç verileri hemen hemen aynı birbirine yakın.
Ecufast
Ecumaster 
Megachips 
Dr.Ecu 
Remaps Bu firmalardan hangisini önerirsiniz? Yada daha önce yaptırıp memnun kaldığınız firma tavsiyesi verebilecek var mı? 

 
evet önemli bir konu aracınız dsg mi birde sanırım rsamotors var ki sanırım bir kaç üyemiz yazılım yaptırmış tsi dsg yazılım konusunda tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum 

 
2cr performance kendi tdi aracıma yaptırdım memnun kaldım öneririm hocam. 

 
Aracım manuel. İstanbul içi. Bu bilgileri eklemeyi unutmuşum. Şimdi rsa ya bakıyorum. 

 
Hocam size bu saydığınız her firmada yorum yapabilirim. Ecufast direk hazır yazılım atıyo önermiyorum kesinlikle 2014 te poloma attırdım yaktığı yakıta göre gitmiyordu ve bi kaç ücret sorunu yaşadık para iadesi almayan arkadaşlar oldu .
 

DRECU Özgün abi çok iyi yazılımcıdır benzinli araçlardaki yazılımı çok daha beğeniyorum yani kitabını yazamadığı araç yok kendisini de çok severim.

Megachips Mehmet Gazihan abi dizelde çok ileri seviyededir ancak son zamanlarda yaşanan olumsuz dönüşlerden dolayı siz bilirsiniz diyorum. Eski yazılımım megachipsti ama eskiden iyiydi yakıt ve performans dengesi daha özenle ayarlıyodu.

2CR Ümit abi kesinlikle ince ayar ustası kişiliği yaptığı işin arkadasında oluşuyla öneririm. Biraz ücreti fazla gelebilir ama dyno üzerinde aracınızı görme şansı sunuyo.

MgRemaps Görkem abi . Şuan yazılımım ona ait Çünkü aracım bigTurbo setup 1.6Tdi . İnce ayar ustasıdır kesinlikle öneriyorum. 
 

Paşaoğlu Bekir abi . Bir insanın arabalarla kafayı bozmuş halidir elinden geçmediği araç yok tüm yüklü gündelik araçları çok iyi şekilde yürütmektedir . Hepsinle tanışıklığımız mevcut.

Şuan Paşaoğlu, MgRemaps , Dr.Ecu , 2CR firmalarına gönül rahatlığı ile aracınızı yazdırabilirsiniz. 

 
bende düşünüyorum tdı da ama kafamı karıştırıyolar hep ni türlü ikna olamadım bi dsg dediler bi turbo dediler yok 5000 de bir bakım dediler gözümü karartacam ama👍

 
Aracımda Ecufast (Ankara) in yazılımı var gazlayan aracı hırpalayan yarışan biri değilim heves ettim yaptırdım. 2 senedir kullanıyorum bi sorun görmedim. Ama bence daha iyileri var ayrıca yazılımı kendisi yapmıyor hazır kullanıyor uzaktan bağlantı ile yapıyorlar. Arkadaş yazılımı yaptı ve bana şu kelimeyi kullandı "araç yazılımı 200km sonra adapte olur" bu kelimeden sonra pişmanlık duydum 🙂. Birde servise giderken yazılımı sildirmek istedim biraz mırın kırın etti gibi oldu. Servis sonrası tekrar yükleyin ama bom boş dükkan bana gelince sanki hep dolu oldu. Dükkan sahibi arkadaşı kötülemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Yakıt tasarrufu yapıyor laflarına kesinlikle itimat etmeyin %15 diyenlerden direk kaçın.

 
  • Beğen
Tepkiler: Rx7
hocam ben bugüne kadar sahip olduğum bütün araçları ümit doğan (remaps)'a yazdırdım. Bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Manuel tdi aracıma da yaptırdım dsg aracıma da yaptırdım. Kullanım koşullarına dikkat ettiğiniz takdirde yazılım size bir problem yaşatmayacaktır. Remaps'in Diğer yazılımcılara göre fiyatı pahalı fakat yaptığı yazılım arkasında duruyor. Tavsiye ederim

 
şu ara fiyatlar ne durumda güncelleme alabilir miyiz sakıncası yoksa yaptıranlardan yaptırdığı yer ve tarih olarak

 
BTG, RSA ve 2cr kullandım. 

2cr sanırım bir tık önde benim için.

 

Bu vakte kadar 6 arabamı megachips'e yazdırdım. Eş dostumun yazdırdığım araçlar hariç. Çok memnun kaldım hala da öyleyim :)

Bu işte her firmayla olumsuz yaşayan kişiler, sorun yaşayanlar insanlar vardır. O yüzden firma sahibinden ziyade bayi sahibiyle samimiyetiniz ve güveniniz ölçüsünden o firmayı seçin. Çünkü olumsuz bir durumda ilk muhattabınız bayidir. İlk kriteriniz o olsun.

 

Geri
Üst Alt