Kablo Seçimi


aksyn68

Yeni Üye
Katılım
26 Mar 2020
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
İsim
yasin
Merhaba bende 2011 2.0 TDİ audi a6 aracım var VAG COM kullanmak istiyorum benım araca uygun olan hangi kablo versiyonu ve hangi özelliklere erişebilirim yardımcı olursanız sevinirim

 
@aksyn68 her zaman en guncelini almak iyidir 19.6.1 var suan sanirim.

 
@aksyn68 Şimdi kablo modelleri her yeni araç yada özellik çıktığı zaman güncelleniyor. 2015 yılında kendi aracım için 12.12 almıştım, ve her işlemi yapabilmitim (Lane Assist hariç). Daha sonra güncellenen kablolarla bu olayda yapılır hale geldi. 

Kablolar arasında ciddi bir fiyat farkı yok ise @GkM_2015 Ahmet'inde dediği gibi en yenisini alıp geçebilirsiniz. @zulalyol hocamda mevcuttu hatırladığım kadarı ile. Siteden bir çok kişi kendisi ile alışveriş yapmaktan memnun. 

Lakin arkadaşınızda 14.14 kablo vardır mesela, size çok ucuza veriyordur. Onuda alabilirsiniz. Araç modeliniz görece eski olduğu için işinizi görecektir. Ben hala 12.12 kullanıyorum mesela :)

 
@Aliiii ve kabloyu nerden bulabilirim kablo sürümüyle araştırdığım zaman bulamıyorum

 
Kablo'ların iç yapısı 3 çeşit arladaşlar, çok dandik bir klon almıyorsanız bunlardan biridir. Arkadaşın 6-7 senelik 12.12 kabloyu 19.6.1 yaptım yeniden programlayıp, isteyen tüm arkadaşların eski kablolarını bedelsiz 19.6.1 yapabilirim. Boşuna kablo almanıza gerek yok yada versiyonunu dert etmenize. Es kaza kablonuz bloke olduysa bile %99 normale çeviririm tekrar, arkadaşınki öyleydi mesela.

 
@aksyn68 Maalesef ben satış yapmiyorum, kendi aracimla ilgileniyorum sadece, extra parca felan olursa cikan yada fazla aldığım onlari satiyorum arada  :)

 
@aksyn68 Hocam illaki 12.12 olmasına gerek yok, forum içerisinde kablo satan arkadaşlar konuyu görüp sizinle iletişime geçeceklerdir, yada sahibinden veya n11 vs. Sitelerden çok rahatlıkla bulabilirsiniz.

 


Geri
Üst Alt