ŞANZIMANDAN GELEN SES


Araç düz yolda giderken mi geliyor bu ses? 

Bana sanki şanzımandan değil de mekanik başka bir aksam gibi geldi. 

 
Upvote 0
bu yeni nesil golf ler ne sıkıntılı arkadaş ya çok okuyorum golf 7 7.5 larin problemlerini 

 
Upvote 0
@golfcu91 dün servise gittim. Diyo 7.5lar dsg de sorunsuz. yalan mı söylüyorum  al dene gör dedim. 2 km deneme hakkımız var ses gelmezse sorun yoktur diyor. Sevgili servis ustası. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Bu ses şanzımandan gelen bir ses değil gibi şazımadan uğultulu viiik diye ses gelirse korkun, videoda öyle bir ses yok bu ses trim sesini andırıyor biraz takip edin sesi bulursunuz.

 
Upvote 0
Şöyle bişey deneyin derim. Yolda giderken d konumunda bu ses gelmeye başladığında vitesi n konumuna alın ses gelmeye devam ediyorsa büyük ihtimal şanzımanla pek alakası yoktur. Vites boşta iken ses kesiliyor d ye takınca geliyor ise şanzımanda mekanik bir problem olabilir diye düşünüyorum.

 
Upvote 0
Gaza ilk dokunduğumda geliyor biraz hızlanınca ses kesiliyor.Hatta düz yolda giderken ya da yokuş aşağı ses olmuyor.Dediğinizi deneyeceğim teşekkürler

 
Upvote 0
Upvote 0
Merhabalar,

Multimedya ekranindan veya sanzimandan geliyor hissi yaratan, genellikle dusuk devir veya yokusta kalkislarda gelen buna benzer bir ses icin aracimi servise biraktim ve egzoz ile alakali bir devre/boru/isi kangali vs kisminin izolasyonuyla ilgili oldugunu bildirip izolasyonlar giderildi. Serviste yaklasik 1 gunde cozulebiliyor trim sesleri eger mekanik bir problem degilse. Istanbulda yasayanlar icin tavsiyem Gebze Dogus Oto.

 
Upvote 0
Bana da aynısı söylendi dün sabah  bıraktım servise.Cunartesi çıkacak.Ne kadar masraf çıktı ?

 
Upvote 0

Bugün aracı servisten aldım.Kavrama değişti ve gıcırtı sorunu da halledildi.Düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt