VW Golf 7 Krom Cam Çıtası Hk.


ycetin

Katılımcı Üye
 
Katılım
7 May 2018
Mesajlar
770
Tepkime puanı
759
İsim
Yasin Çetin
Arkadaşlar selamlar, 

S-Dizayn’ın üretmiş olduğu aşağıda belirtmiş olduğum krom cam çıtasını kullanan arkadaşlar var mı? Sizce ne kadar sağlıklı olur? Birde aracım beyaz güzel durur mu durmaz mı? Birde yaz kış dönemlerinde yapışkan vs. atma yaparmı? Bu çıtaları geçmeli midir? Takarken orjinal plastik çıtalarımı çıkarmam gerekir mi? Bu konuda hiç fikrim olmadığı için sorum cümlelerimden anlayabilirsiniz. 🤣Çok kararsız kaldım. Tşkler.

https://www.s-dizayn.com/urun/volkswagen-golf-7-krom-cam-citasi-4-prc-2013-uzeri

42F62B64-3908-4D3E-8705-90D82D741DB6.png

 
Ben ön panjura ve camlara çıta uygulamıştım. Kalitesinden çok memnun kaldığım gibi aslında çıta beyaz araçta çok belli olmasa da yakından şık duruyor. Olsa da olur, olmasa da olur diyebiliriz  :)  

Krom aksesuarları takmak için bir şeyi sökmek vs gerekmiyor. Krom parçanın içerisindeki 3m bant ile direkt yüzeyin üzerine yapıştırılıyor. Öncesinde yapıştırılacak yüzey güzelce temizlenmeli.




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak yorum için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi beyaz araçta çok göze batmayan bir detay. Ama panjurdaki krom havayı değiştirmiş.👍🏼

 
@AhmetCakmak @ycetin 

Ahmet beyden görüp bende almıştım 1 yılı geçmiştir sanıyorum.

Ön panjurdakilerin kenarları açıldı sadece sağlam bant ile yapıştırdım tekrar açılmadı. Cam çitaları ise orjinal olsa o kadar sağlam olmaz dedirtecek cinsten duruyorlar yerlerinde. 

Gelenler zaten plastik değildi polisajlı metal çitalar idiler ben memnunum araca renk kattılar. Tamamen keyfidir, olsa da olur olmasa da ama olursa bence güzel oluyor.

Sağolsun @AhmetCakmak  :)  

 

Geri
Üst Alt