Golf 7.5 sunroof tıkırtısı



@forzaGilles Hocama sonax hususunda kesinlikle katılıyorum içerik olarak tamamen besleme olarak geliştirilmiş bir urun ben liqui moly gummi pfledge kullanıyorum sıvı formda olduğundan daha çok kullanışlı çünkü sonax biraz küçük hemen bitebiliyor.

@tmac61 Hocam bende tüylü bez bant kullandım kadife fitil karşılığına biraz ise yaradı çift taraflı bant ile sağlamlaştırdım yağmurda bile çıkmadı tavsiye ederim. Ek olarak, yakında ikinci katmanı deneyeceğim tutarsa süper olacak, diğer yandan cam içine bakan kadife fitillerde de kullanmayı düşünüyorum. Pandizot kıskacında kullandım cok ise yaradı tüylü bez bant gerçekten mucize.

https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-kapi-fitil-kaucuk-lastik-spreyi-500-ml-1538?gclid=EAIaIQobChMI5rGxt56J6QIVT9HeCh3SyQTyEAQYASABEgJONvD_BwE

 
"Sonax Gummi Pflege" yalnızca 100 ml ve 45 TL fiyatı var. Alternatif olarak yine silikonsuz bir ürün olan, UV koruması da sağlayan "Koch Chemie PSS" kullanılabilir. 1 litresi 135 TL şu anda.

 
Sunroof Ses olayı hep var sanırım her zaman da olacak. Bu tür düzenli bakımlar ile iyileştirme söz konusu Kötümser olmamakla birlikte Olmaya devam edecek bu ses sorunu. 5 Yıldır yapmadığım kalmadı neredeyse ama Sunroof olması ayrı bir güzellik bence.

gülü seven dikenine katlanır misali bazen sesli bazen sessiz olarak birlikteliğimiz devam ediyor :)  

Ayrıca Ali hocama @forzaGilles bilgilendirme adına teşekkür ederim. Sunroof ta kullanılacak ürün seçimine dikkat etmek çok önemli. Serviste özel yağlarıda mevcut.Son olarak yenilemek gerekirse Servislerde Sunroof bakımı artık periyodik bakım cetvelinde ve üzülerek belirtmek gerekirse Belli Bir Ücret Dahilinde artık.

Herkese Keyifli forumlar dilerim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt