lasttohit 162 Gönderildi: 13 Ocak Yazar Paylaş Gönderildi: 13 Ocak @caglar_61 kullanmadığım için birşey söyleyemem ama youtubedaki karşılaştırma videolarına bakınca az çok anlaşılıyor Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Koraycam 3 Gönderildi: 21 saat önce Paylaş Gönderildi: 21 saat önce (düzenlendi) Golf 7 Basic Bi-Xenon far kullanıcısıyım bende 2020 haziran ayında değiştirme kararı aldım Far içerisinde ki orijinal ampüller Philips XenStart yetersiz geliyordu aydınlatma ve sellektör performansı açısından, Osram night breaker laser next generation (Piyasanın en iyisi !) ampullerden aldım (philipsin türkiyede çakması çok ve orijinalliğini sorgulayamıyorsun o yüzden Osrama yöneldim.) 6-7 aydır kullanıyorum bir kaç ay geçtikten sonra tam performansını almaya başladım Philips XenStart ampüllere göre daha parlak ve soğuk bir ışık sağlıyor fakat aman aman bir fark yok çok dikkat etmeyen biri aradaki farkı hissetmez bile... Türkiye'de bu ampüller çok pahalı satılıyor bu kadar fiyat farkını hakketmiyor alırken bir daha düşünün, hayal kırıklığı oldu benim için... 21 saat önce tarihinde Koraycam tarafından düzenlendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Koraycam 3 Gönderildi: 21 saat önce Paylaş Gönderildi: 21 saat önce Kullandığım ürün ve güncel fiyatı Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
onRGizliGarage 6 Gönderildi: 1 saat önce Paylaş Gönderildi: 1 saat önce Photon yetkili satış noktasıyım. Led ihtiyaçlarınızda destek verebilirim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap