Led Stop Soket Sorunu


Katılım
2 Ocak 2020
Mesajlar
98
Tepkime puanı
173
Konum
İstanbul
İsim
Enes
Herkese iyi akşamlar. Bu siteyi severek takip ediyorum. Aracım golf değil. Yardımcı olma şansınız varsa sevinirim. 2016 passat comfort paket aracımın standart arka stoplarını highline paketlerde olan led stoplara çevirmek için led stoplardan aldım. Fakat takmaya çalıştığımda araçtan gelen soketin led stoplara hem pin olarak hem de soketin gireceği yerin tırnak yapısının uyumlu olmadığını gördüm. Standart stoplarda 4 adet pin ve kablo var. Led stoplarda ise 5 pin ve kablo var. Yani araçtan gelen soket değiştirilip bir kablo eklenip bir pin girişi daha yapılıcak. Bunu İstanbul'da yaptırabileceğim bir yer var mıdır ?

Not: Mavi soket aldığım led stopun soketi. Siyah soket aracın kendi stoplarının soketi. Mavi ve siyah soketin üst tarafta tırnak farklılığı var. Diğer kablolu soket ise araçtan gelen soket.

Ekli dosyayı görüntüle 26813

Ekli dosyayı görüntüle 26814

Ekli dosyayı görüntüle 26815

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aliexpres de arastirmak lazim bir cok cevirici var

Mutlaka degisim yapip bu engele takilan vardir

Ilk once basaksehirde ukoled arayip sormanizi öneririm

 
Golf'te olduğu gibi Passat'ta da led stoplarda soketler farklı oluyor hocam. Bunun için Maltepe'de Ender elektronik veya Bahçelievler'de Vural Elektronik Apo Usta'ya ulaşabilirsiniz. Fabrikasyon şekilde yapıyorlar her işlemi.

 

Geri
Üst Alt