@ogzogz oğuz hocam çok teşekkür ederim. Millete cahil diyorum ama kendim ilk bakılacak yere yani kılavuza bakmıyorum. Bu durumda soğutma sistemi sıvısı eklemiyoruz kesinlikle
Yine çekiyor...
Yeni Türkiye güncel Türkiyem de
giden kalanı cekiyor hocam..:)
Hiç kalmiyor eksiler geliyor e eksi eksi yi cekecem derken olan oluyor
16 - 20 k telefona verecek millet olduk daha neler gorecez bakalım
@Kysr038 ben renksiz pek görmedim hocam yazın pembe kışın mavi olanlar sarıyor piyasayı. Yazin metrodan indirimlerden bol miktarda konsantre Liqui Moly almıştım limonlu onunda rengi sarı ama hiç iz birakmiyordu zaten konsantre ürün ama kışlık görmedim shell alacagim yarin eklerim buraya görüntüsünü ve rengini.
Aklıma ilk gelen şeyler; tapatalk kullananların paylaştığı görsellerin görünmemesi (chrome ile giriyorum ben) ve etiketlerinin kod olarak görünmesi.
Yeni üyelerle sürekli sıkıntı yaşıyoruz, herkesin malumu. Bir şekilde çözülüyor ama yöneticiler için yorucu, bizim için de stresli oluyor.
Satılık ilanlarına çok fazla gereksiz ve haddi aşan yorumlar yapılıyor. İşi "paraya ihtiyaç" seviyesine getiren yorumlar nahoş oluyor gerçekten.
Arama kısmına yazdığımız kelimeler, sonuçlarda okunmayacak şekilde beyaz görünüyordu, az önce tekrar denedim o düzelmiş emeği geçenlerin emeğine sağlık.
Bir karşılık beklemeden foruma katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum, Allah gönlünüze göre versin.