Soğutma Sıvısı Uyarısı - İstanbul VW Özel Servis Öneri


golfmk7fan

Üye
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
309
Tepkime puanı
161
Konum
İstanbul
İsim
Emre
Merhaba  Arkadaşlar , 

Aracım geçtiğimiz dönemde belirli aralıklarla Soğutma Sıvısı Uyarısı vermişti sonrasında seviyeyi kontrol ettiğimde minimuma yaklaştığını gördüm bunun üzerine saf su takviyesi yapmıştım. 
Yıllık bakıma girdiğimde bu durumu belirtmiştim. Servis danışmanı yapılan kontrol sonrasında beni arayarak soğutma bölümünde terleme olduğu iletti. Ciddi bir kaçak bulunmasa da bir sızmanın olduğunu onay vermem durumunda detaylı inceleme için sökülüp kontrol edileceğini aktardı , onay vererek bakmalarını istemiştim. 

Onayım sonrasında tekrardan arayan servis danışmanı , atölyedeki ustalarla görüştüğümde aracın sökülmesi halinde 26 Ekim'de götürmemden dolayı araya resmi tatilde gireceğini ve aracın 3-4 gün serviste yatacağını bildirdi. Sorunun çok ciddi olmadığını tekrar ederse yeniden iletişime geçmemi talep etti.  

Bugün Soğutma Sıvısı Uyarısı'nı tekrardan aldım. Yetkili servisin fahiş fiyatlardan dolayı servis dışında farklı alternatifleri de değerlendirmek istiyorum. Benzer bir olay başından arkadaşlarımız bulunuyor mu ?  İstanbul içerisinde önerebileceğiniz özel bir VW servisi varsa paylaşabilirseniz sevinirim. 
 

Şimdiden Teşekkürler 

 

Geri
Üst Alt