Akülü Araba


Başkan

Katılımcı Üye
 
Katılım
26 Ağu 2015
Mesajlar
1,272
Tepkime puanı
11
Konum
İstanbul
İsim
Ümit
Merhaba Arkadaşlar , Şuan 21 aylık olan oğlum için bu yaz ve önümüzdeki bir kaç yaz daha kullanması için  bir akülü araç almak istiyorum. Burada bir çok kardeşimizin de benzer yaş aralıklarında çocuklarını olduğunu bildiğimden hepimize rehber olması ve fikir alış verişi yapabilmemiz için bu konu başlığını oluşturdum. 

benim istediğim olmazsa olmaz diyeceğim bir iki özellik var;

Emniyet kemeri

Uzaktan Kumanda 

Lastik tekerlekler

Bunun haricinde nelere dikkat edilmeli konusunda fikri ve bilgisi olan yaşadığı tecrübeler varsa paylaşmak isteyen dostların yorumlarını bekliyorum.

 
@Salih Sayın Hocam biraz bakındım ama Golf Passat göremedim. Araştırmalarım devam ediyorum. Varsa efsane olur. :)  

 
@skysoblue85 aynen hocam bizim memlekete getirmiyorlar sanırım nasılsa çocuk büyüdüğüne  Golfe biner şimdi hiç bir zaman binemeyeceği Bmw Mercedese Porche ye binsin algısından kaynaklanıyor. Oyuncak arabalarda hep lüx markalar vardır. Hiç güncel kullanımdaki Passat Golf Astra Focus vb modelleri bulamazsınız. (oyuncak model araçlar hariç)

Yurt dışında ürün getirme konusunda uzmanlaşan @yusuf hocama soralım. Böyle bir şey getirebilir miyiz? 

 
@axi2934 Hocam amazon.co.uk'ye filan baktım Türkiye'ye göndermiyorlar, galiba akü olduğundan dolayı gönderimi yasak olabilir. Son zamanlar da gümrük işleri sıkılaştırdı, telefon için batarya bile getirtemiyoruz. 

 
@axi2934 Hocam amazon.co.uk'ye filan baktım Türkiye'ye göndermiyorlar, galiba akü olduğundan dolayı gönderimi yasak olabilir. Son zamanlar da gümrük işleri sıkılaştırdı, telefon için batarya bile getirtemiyoruz. 
@skysoblue85 aynen hocam gümrük işleri sıkıntı olmaya başladı. Telefon için batarya getirmeye uğraşmayın biz biz getiriyoruz :)  ihtiyaç olursa yardımcı olurum. 

 
@axi2934Teşekkür ederim hocam, bir ara ihtiyaç vardı , eşimin telefonuna bakıyordum, yeni telefon alınca ihtiyaç kalmadı.

 
@axi2934

Mutlaka akü şarj göstergesi olsun.Eğer aküyü tam bitirirsen bir daha randıman alamıyorsun 3 akü eskittim oradan biliyorum [emoji4] gerçi kullanım klavuzundada yazıyor lakin çocuk işte gittiği yere kadar binmek istiyor.

Diğer en önemli konu ise direksiyonu döndüren mekanizma bazı modellerde çok kalitesiz oluyor ve parke taş üzerinde giderken hem çok ses yapıyor hemde her geçen gün tepkisi ve dönüş çapı azalıyor.Alırken alttan mekanizmayı inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız.

2 hız kademeli alın zamanla kendi kullanmaya başladığında parkda arkasından koşturmayın [emoji4]

Alırken Akünü amper değeri sorun.akü büyüklüğü aynı dahi olsa amper arttıkça araç hızı artıyordu yanlış hatırlamıyorsam ben 7 amperlik almıştım 2 yıl sonrada yeğene 12 amperini aldık hızı bizimkinin nerdeyse 2 misliydi.

Yalnız Tekerlekleri lastik yani normal araç lastiği gibi havalı ve kauçuk istiyorsanız çok fazla seçeneğiniz yok.Genellikle klasik araçlarda var.

Ben bunu almıştım 550 tlye saraçhaneden 2013 yılında

Deri koltuk fonksiyonel direksiyon mp3 çalar full+full [emoji16]

8baf5f85dc9f2d606b6ecec1587000eb.jpg


Yeğenimede bunu aldık 800 tl ye saraçhaneden 2015 yılında

ef7524dd2f2a0bbd4427921063b258d6.jpg


www.hepsiburada.com/sunny-baby-lw898q-infiniti-akulu-araba-12v-p-AILEMINIK7256?magaza=Fiyatmania&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=Cj0KEQiAiMHEBRC034nx2ImB1J0BEiQA-r7cttqSlJ7G3DnkBc1WWeJrum9P3qI5H7Kh-hdkM2nvAIYaAkJK8P8HAQ

 
Bir süre önce araştırmıştım. Uzun ömürlü ve keyifle kullanacağınız bir araç arıyorsanız Peg perego ya bakmanızı öneririm. İki çocuğu da rahatça taşıyabilir. Şu an için erken gördüğüm için bir sezon daha öteledim ben.

24 voltluk modeli ile dağ bayır siz bile gezersiniz :)

http://tr.pegperego.com/akulu-modeller/polaris-ranger-rzr

 

hocam benim tavsiyem çok pahalı bir şey almamanız çok uzun süreli olmuyor malesef sadece arkadaşların belirttiği gibi yüksek amperli bataryaya sahip olanlardan tercih edin benim tecrübem şu oldu kışın bir köşeye kaldırdığınızda uzun süre şarj olmadığından akü bitip boşalıyor ve yaz geldiğinde çalışmaz hale geliyor mümkünse kışın ayda bir şarjını tamamen bitirip tekrar doldurmak olacakdır. Almadan hızına filan dikkat edin bazıları çok yavaş, yanlız çocuğunuz küçük henüz çok hızlılar biraz emniyetsiz olabilir, çocuklar biraz bilinçsiz kullandığından fazla para harcamanızı tavsiye etmem. Şimdiden hayırlı olsun son olarak yurt dışı tavsiye etmem yurt içi ürünler iki yıl garantili

 

Geri
Üst Alt