Yağ Tercihi ve Miktarı

keceli01

Üye
İsim
Ömer
Araç
Golf 7 1.6 tdi
Arkadaşlar s.a aracım 2014 golf 1.6 TDI 145 binde hnagi yağ kullanıyorsunuz ve kaç litre alıyor .. ona göre kendim internetten sipariş vereceğim

Sayfalarca emek verilip yazılmış yazılar konular var oradan okuyup öğrenebilirsiniz. El kitabına bakabilirsiniz. Yağ üreticilerin internet sayfalarına bakabilirsiniz. Yetkili servise sorabilirsiniz.

Konu açmanızı anlayamadım? Adı da Yağ Bakımı?

A.s 507.00 onaylı 5w30 bilindik markaları tercih edebilirsiniz

1-liquı molly 5w30 4200 toptec
2-castrol edge hybrid 5w30
3-mobil ESP 5w30
4-shell helix 5w30

Yanlış hatırlamıyorsam yağ filitresiyle beraber 4.7 litre civarı alıyor. her şekilde 5 litrelik olandan almalısınız fazla yağ koymamaya dikkat edin mümkünse çentiğin full seviyesinden bir tırnak kalınlığı kadar aşağıda olsun fazla yağ motora çok zarar veriyor

yukarıdaki sıralama rastgeledir ben castrol edge kullanıyorum bir problem yaşamadım memnunum.

Arkadaşlar s.a aracım 2014 golf 1.6 TDI 145 binde hnagi yağ kullanıyorsunuz ve kaç litre alıyor .. ona göre kendim internetten sipariş vereceğim
Castrol alacaksanız İnternetten yağ sipariş ederken satıcı Castrol olsun 100-200 lira fazla veriyorsunuz belki ancak yağı direkt kendi firmasından almış oluyorsunuz.

Trendyol-Hepsiburada için Castrol yazması lazım satıcıda.

Harici başka bir site olarak Oilmarkt sitesi güvenilirdir orijinal ürün satarlar.

Araç 4.7-4.8 litre civarı yağ alıyor. 4+1 litre veya direkt 5 litre de alabilirsiniz.

Castrol yağ da orijinalliği kontrol etmenin tek 1 tane yolu var o da kapağın altındaki şeffaf etiketi kaldırdıktan sonraki tek kullanımlık barkodu okutmak. Diğer türlü yok yazı fontu, basım biçimi gibi şeyler yanıltır.

Geri