Arabanın sol tekerlek içerde, sağ tekerlek daha dışarda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Mert
Araç
Passat b8
Hayırlı günler herkese 3 ay önce yeni araba aldım arabanın sol tekerlek içerde sağ tekerlek ona göre daha dışarda ekspertiz yaptırmıştım herseyi orijinal denmişti onlarda o zaman farkı anlamadılar aracın üstündeki yürüyen aynı model tarihli dsg sökülüp takılmış travers te o zaman sökülüyormuş bir ustaya göstermiştim servis bakımlı araç kayıtlarda Dsg volant vs değişmiş o zaman travers i 1 2 cm sağ tarafa doğru takılma olabilir mi bunlarda bu kadar oynama payı var mıdır ? Araçta kaza bela yok

Ekli dosyalar

• IMG_7546.png
    IMG_7546.png
    1,003.1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7547.png
    IMG_7547.png
    975.3 KB · Görüntüleme: 28
Merhabalar,
Rot ayarı hizmeti veren bir işletmeye başvurup öncelikle kamber açınızı kontrol ettirin.

Ekli dosyalar

• IMG_5778.webp
    IMG_5778.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 10
Hayırlı günler herkese 3 ay önce yeni araba aldım arabanın sol tekerlek içerde sağ tekerlek ona göre daha dışarda ekspertiz yaptırmıştım herseyi orijinal denmişti onlarda o zaman farkı anlamadılar aracın üstündeki yürüyen aynı model tarihli dsg sökülüp takılmış travers te o zaman sökülüyormuş bir ustaya göstermiştim servis bakımlı araç kayıtlarda Dsg volant vs değişmiş o zaman travers i 1 2 cm sağ tarafa doğru takılma olabilir mi bunlarda bu kadar oynama payı var mıdır ? Araçta kaza bela yok
Arabanın durduğu yer ile de alakalı olabilir düz asfallta da böyle mi?

Arabanın durduğu yer ile de alakalı olabilir düz asfallta da böyle mi?
Evet bu şekilde sol tekerlek sanki üsten biraz kamberli duruyor içe doğru ama lastiklerde aşınma yok en iyisi sağlam bir rot ayarı yapana göstereyim sorunu büyük ihtimal gösterirler

Geri