SATILIK Golf8.5 Style Paket 17” Jant ve Lastikler Satılıktır

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Genel Bilgiler
Arkadaşlar merhaba 18” oz ultraleggera jant siparişi verdim aracın üstündeki jantları ve üzerindeki michelin primacy 5 225/45/17 (11-2025 olması gerek) lastikler ile beraber satılıktır.

Jant ve lastiklerin sıfırdan farkı yok...

Jant : 30.000₺

Lastik : 18.500₺

Takım : 42.000₺

Arkadaşlar çok mesaj alıyorum ben ticaret ile uğraşmıyorum ürünler üç beş aylık bana pazarlık teklifi etmeyin almak isteyen parası nakit hazır olan yazsın ve cumartesi sabah 09.00 da vatan cad michelin bayii (istanbul) alabilir sonrası kapora almadan vermeyeceğim…
Fiyat
42.000₺
IMG_2717.jpeg

Hayırlı satışlar Metin Abi.
Üstüne aldığın yazlıklar da henüz çok yeniydi. Umarım işine yarayacak birileri çıkar forumdan.

Merhaba Metin Bey,
Hayırlı satışlar. Lastik ve janta talibim. İkametgah İzmir. Kargo ücretinin ne kadar çıkacağı konusunda çekincelerim var. Kargo ücreti hakkında bilginiz var mı?

Merhaba Metin Bey,
Hayırlı satışlar. Lastik ve janta talibim. İkametgah İzmir. Kargo ücretinin ne kadar çıkacağı konusunda çekincelerim var. Kargo ücreti hakkında bilginiz var mı?

Maalesef hiç bir bilgim yok sorman lazım…

Hayırlı satışlar Metin Abi.
Üstüne aldığın yazlıklar da henüz çok yeniydi. Umarım işine yarayacak birileri çıkar forumdan.

Sağolasın canım.
Evet lastiklerim sıfır sayılır…
Umarım çıkar çünkü satı siteye bakıyorum üstünde hurda lastikle 30-40 arası benim sadece 20k üstü…

Metin Bey, ben sizi benim için kendinizi çok yormanızı istemiyorum. İnce davranışınız için teşekkür ederim. Ödeme konusunu nasıl yapacağım.

Metin Bey, ben sizi benim için kendinizi çok yormanızı istemiyorum. İnce davranışınız için teşekkür ederim. Ödeme konusunu nasıl yapacağım.

Rica ederim…

Dört şekilde olabilir…

1 . kargo da 2.5- 3k arası rakamlar birde sarmak falan lazım ben maalesef bunları yapamam…
2. ambarlar varmış bulunduğunuz şehirde görüşüp istanbuldaki şubeye teslim almaları için işlem yapılıyormuş 1-1.5 arasıymış…
3. İstanbul da tanıdığınız var ise elden alabilirsiniz…
4. Zaten normal kargo parasını verdikten sonra araçla alıp gitmek yakın yerler için daha mantıklı olur…

Olay bundan ibaret…

Son düzenleme:
Kargo, ulaştırma, lojistik işlem fiyatları ütopik seviyede arttı. Anlaşmalı kargonuz yoksa tuzlu oluyor.

Kargo, ulaştırma, lojistik işlem fiyatları ütopik seviyede arttı. Anlaşmalı kargonuz yoksa tuzlu oluyor.

Kesinlike ben dün ondan yazdım esnaf tanıdığı olan bedava götürür…

Metin Bey, sizi yordum. Bana nasip değilmiş. Size hayırlı sarışlar. Her şey için teşekkür ederim

Geri