Merhaba arkadaşlar golf 8 araçlarda gizli özellikle r kadran , gti kadran açtırılması durumunda araca zarar verirmi. Zamanında bir yetkili servis elemanı gizli özellikle kadran açtırmanın kadranı bozduğunu söylemişti fakat emin olamadım.
bana da kodlamanın elektrik tesisatına zarar verdiğini ve zamanla bozulduğunu söylemişlerdiMerhaba arkadaşlar golf 8 araçlarda gizli özellikle r kadran , gti kadran açtırılması durumunda araca zarar verirmi. Zamanında bir yetkili servis elemanı gizli özellikle kadran açtırmanın kadranı bozduğunu söylemişti fakat emin olamadım.
Kablo ile ilgili bir durum yok ki! Nasıl telefonlara güncelleme geliyor ve bu sebeple telefonun içindeki devreye bir şey olmuyorsa bu da onun gibi. Saçmalamışlar... Ama kabul etmemeleri de çok normal. Kurcalatmak istemezler tabi....bana da kodlamanın elektrik tesisatına zarar verdiğini ve zamanla bozulduğunu söylemişlerdi
nerde yaptırmıştınız hocam? servis yazılım atılan araçları garanti kapsamından çıkarıyor bu da çıkarır mı?Ben açtırdım hiç bir sorun yok