Güzergah bilgisi?


ariza

Üye
Katılım
10 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepkime puanı
28
Konum
ankara
İsim
ali rıza
Arkadaşlar bu cumartesi Ankara'dan Adana'ya NİĞDE-ANKARA otoyolunu kullanarak geçmeyi planlıyorum, aracım Golf 8 Life, geçen ay Bridgestone Blizzak LM005 model kış lastiği takdırdım, sizce bu güzergah üzerinde son günler yoğunlaşan kar yağışını göz önünde bulundurduğumuzda bir sıkıntı yaşanabilirmi? daha önce kışın uzun yol yapmadım ama acemi sürücü değilim. Kış lastiği haricinde bir şeye bu güzergahta sanki gerek olmaz gibi geliyor, güzergahı kışın kullanmış arkadaşlar görüş bildirise sevinirim.
 
Son düzenleme:

Merhaba,muhtemelen otoyol niğdeye kadar bomboş ve açık olur, rahat rahat gidersiniz. Pozantı'dan itibaren virajlı,rampa aşağı ve trafiği genelde tırların oluşturduğu güzergah başlıyor bu noktada dikkatli olmakta fayda var. Şimdiden iyi yolculuklar.
 
Ankara Niğde otoyolunda kar uyarısı varken karayollarının ekiplerini sıklıkla görmüştüm. O kısımda sorun olmayacaktır.
 
hocam ben de Ankara'da yaşayan bir Adana'lıyım :)
o yolda özellikle kışın fazla hız yapmamanızı tavsiye ederim. yolun belli kesimlerinde sis ve gizli buzlanma olayı olabilir.
ayrıca baya da hızlı sürülen bir yol, aynaları sürekli kontrol ederek süren birisiyim ama öyle hızlı geliyorlarki gözden kaçabiliyor. Allah muahafaza anlık bir hata kazaya sebebiyet verebilir.
Lastiğiniz gayet iyi.Yolunuz açık olsun şimdiden.
 
Niğde otobanında dikkatli olun buzlanma olabilir
 

Geri
Üst Alt