Golf 7 - Göstergeden Gelen Ses


Gokfc38

Üye
Katılım
17 Ara 2021
Mesajlar
40
Tepkime puanı
10
Konum
İstanbul
İsim
Mevlüt
Araç
Golf 7
herkese merhaba arkadaşlar 2014 model midline plus golf aracım var ve aracın göstergesinden yolda normal hızalarda tıkırtı geliyor sanırım hız saatinin içerisinden geliyor fakat araç rolantıdayken bu ses yok daha önce başına bu tür olay gelen varmı aceba yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyırum
 
Söküp Tırnaklarına bez bant türevi bant koyarak sesi kesmeyi deneyebilirsiniz servis slikon sprey ile geçici çözüm üretiyordu
 
Upvote 0
Benimde 20.00 km civarlarinda trim sesi geliyordu. Yetkili servise götürdüğüm de gösterge tarafından geldiğini söylediler. Göstergeyi söküp etrafini ve tırnaklarını güzelce bez bantla kaplayip test sürüşünde sesi giderdiklerini belirttiler.
Sonrasında araci teslim almaya gittim test sürüşüne çıktığımız da maalesef sesi duydum yeniden. üzülerek ustamiz o sesin torpidodan geldiğini ve sökülmesi gerektiğini söyledi.
Aracıma özenle baktığım için gözlerimde Ki endişeyi gördü sanırım🥺😀. Eğer ki bunu yaptırırsam başka bi yerden daha farklı bir ses gelir mi düşüncesindeydim🙄. Çünkü torpidoyu almak için maalesef zeminden başlayarak yukarı doğru sıralı hepsi birbirine geçmeymis..
Ustamiz o an çok büyük bir söz verdi bana bu arabayı bizzat kendi ellerimle ben sökücem ve toplayacağım ve emin ol ki üretiminden daha sağlam olucak dedi ve Aracımı 2 gün serviste bıraktım.
2 gün bekleyişin ardından koşa koşa servise gittim. Aracımı baştan sona inceledim ve herhangi bir kusurla karşılaşmadım işçilik olarak🙏🙏. Test sürüşüne başladık ve sonuç başarılı. Ne yüksek hizlarda, arnavut kaldırımlarında, tumseklerde sesi gectim bi tikirti yok.
✌️😀
Ustamiz sagolsun üşenmeden her bağlantının oturduğu yuvalara, kablolara, plastiklerin geçme yerlerine, vida başlarına, havalandirma çıkışların çevresine, saklama gözlerinin oturduğu yüzeylere kadar bez bant çekip, torpido göğüsüne ekstra yalıtım için sünger eklemiş.
Bende bu güzel emeklerine karşılık kendisi için merkeze mail atıp teşekkürlerimi ilettim.
Dilerim ki sizin hikayeniz en kısa yoldan basit çözümle sonuçlanır. ✌️✌️
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt