SATILIK Golf 7 Highline Alcantra Sıfır Koltuk Takımı - Isıtmalı Koltuk Takımı


Katılım
24 Haz 2021
Mesajlar
62
Tepkime puanı
59
Konum
ANKARA
İsim
YILDIRIM
Genel Bilgiler
Golf 7 Highline Isıtmalı Koltuk Takımı
Fiyat
9000
Şehir
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba. Almanya'dan sıfır olarak getirdiğim golf parçaları içinden kalan sıfır takım koltuk setlerim mevcut. Golf 7 Highline araçların orijinal ısıtmalı olan koltuklarıdır. Koltuklar komple ön arka takım olarak 3 set kadar mevcut elimde. Kullanılmış binilmiş koltuk olmayıp birebir sıfırdır. Golf 7.5 aracına takmak isteyenler sadece en altta koyduğum kırmızı soketi kendi araçlarındaki koltuğun pinlerinden ayırıp yeni koltuklardaki soketle değiştirmesi gerekmektedir. Aksi halde aracın airbag uyarısı yanacaktır koltuk doluluk sensörü çalışmayacaktır. Golf 7ye hiçbir işlem yapmadan uyum sağlamaktadır.
Koltukların içinde yasal mevzuattan dolayı gümrük sorunu olduğu için airbagleri yoktur. Kendi aracınızdakini aktarmanız gerekmektedir.
Fiyat: 9000 TL düşünüyorum.
Ön arka set sıfır olarak satılıktır.
Yer: Ankara, İl dışına kargo yapılabilir.
IMG_1651.JPG

IMG_1650.JPG

IMG_1644.JPG
 

Teşekkürler sağolun. Maalesef bej renk getirmedim hiç. 2 takım siyah komple deri, 6 takım da siyah alcantra mevcuttu. Deriler ve 3 takım alcantra satıldı. Kalan sadece son 3 takım alcantra mevcut.
 
eğer fırsatınız olursa alcantra veya deride olur bej rengi lazım
 
Üstad selam.
Tiguan için bej deri tedarik edebilirmisin?
Kaplatmayla uğraşmayalım 😊
 
Merhaba, hala almakta setten duruyor mu ? Duruyorsa ankaraya yolum düşse satın alsam montajlarını yapabilir misiniz? Airbag aktarım işine pek gözüm kesmedi de
 
Ben de bu deri olanlardan getirtebilirseniz talibim hocam.
 
Merhaba, hala almakta setten duruyor mu ? Duruyorsa ankaraya yolum düşse satın alsam montajlarını yapabilir misiniz? Airbag aktarım işine pek gözüm kesmedi de
Alcantra set mevcut, montajı ben yapmıyorum fakat döşemeciye yönlendirebilirim dertli bi iş değil.
 


Geri
Üst Alt