Benim sattigim sette ekran dokunmatik calisyor cunku kendi aracimdan cikardim golf7 gti
8” cam ekranin dokunmatigi mib1 discover proda calismazPardon hangi ekran dokunmatik calismaz
Uniteyi navigasyonlu alirsaniz calisir sikinti yoktur Bilginize. Sonu 846-864-874 le biten uniteler bu ekran da calisir ve navigasyon da aktif halde kullanabilirsiniz dilerseniz bende mevcut unite.Bende sadece üniteyi alsam ekranima navigasyon gelirmi
Canim kardesim Bu seyi kendi aracimdan cikardim mib 2,5 taktim8” cam ekranin dokunmatigi mib1 discover proda calismaz
Yanlis bilgi diyorsaniz videoyu izleyebilirsiniz.Canim kardesim Bu seyi kendi aracimdan cikardim mib 2,5 taktim
Nasil calismaz ya ben Sana yalanmi soyluyorum
Gel takalim arada calismazsa ben Sana seti hediye edecem
Yanlis bilgi yazmayalim Lutfen
Uniteyi navigasyonlu alirsaniz calisir sikinti yoktur Bilginize. Sonu 846-864-874 le biten uniteler bu ekran da calisir ve navigasyon da aktif halde kullanabilirsiniz dilerseniz bende mevcut unite.
8” CAM ekran diye bahsedildi. Üstteki arkadas da ekran degismeden sizdeki uniteyi alsam kullanabilir miyim dedi ve hayir dedim. Siz kullanir dediniz, ortak fikirlerde bulusamiyoruzSenin video gonderdigin ekran benim Ekran la ayni deyil O ekran mib2 calisir
Mesaj yazmadan once Benim ekrana bakasaydin keske
Sen tam anlamyla baska konulardasin
Merhabalar aracınızda unıte yoksa tabıkı tesısat gereklıdıır navıgasyon anteni dahıl2016 comfortline da direk çalışır mı kodlama crack tesisat kablo lazım mı