Çözüldü - Orijinal teyp akü bitiriyor


enisbrk

Yeni Üye
Katılım
2 Eki 2021
Mesajlar
6
Tepkime puanı
2
Konum
Ankara
İsim
Burak
Arkadaşlar merhaba.

2017 Golf 1.4 tsi highline ile gruptayım. Aracımda 3 ay önce başlayan akü değişimi, garanti kapsamında tekrar akü değişimi, akü kodlatma gibi süreçlerin sonunda 2. kez oto elektrikçide kaçak testi yaptırdığımda araç uykudayken teypden kaçak olduğu görüldü. Teyp aracın orijinal teybi. Teybin soketini söktüğümüzde kaçak duruyor. Bir arkadaşım gateway modülünden de olabilir falan dedi. Bu durumda ne yapmam gerekiyor.

Teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2022-05-20 at 16.02.30.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-20 at 16.02.30.jpeg
    122.5 KB · Görüntüleme: 55

Hocam garantiniz yok sanırım bu durumda bence teyp soketi sökük bir süre 1 hafta 10 gün test edin ve akü nün durumunu gözlemleyin sorunun araç teyp'in den olduğu kesinleşir se güvenilir bir yerde teyp'inizi tamir ettirin veya çıkma bir teyp ile değiştirin.
 
Upvote 0
Evet teypden dolayı olduğuna eminim. Araca 6 ay önce carplay (illegal) yükletmiştim. Bu sorun ortaya çıkınca iptal ettirmişti. İşlemi yapan arkadaş son sürüm yazılıma güncelledim teybi diyerek sıfırlandığını söylemişti. Fakat sorunum hala devam ediyor. Yazılımsal bir problemin olmadığından emin olduktan sonra tamirciye götürmek istiyorum. Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
 
Upvote 0
Ayrica teypte asiri isinma ve sd kart icinde ki muzik dosyalarini bir sure sonra bozma gibi durumlar var.
 
Upvote 0
Teybiniz Preh mi? Öyle ise muhtemel cracklerken yapilan hatalı bir işlem kaynaklı olabilir, kontrol edilmesi lazim.
 
Upvote 0
Merhaba aynı sorun ben fluence aracım da var bir elektrikci baktı ama bulamadik dedi hala kapalı durumda elektrik ekiyor aku bitiriyor
Benim ilk goturdugum elektrikcide kacagi bulamamisti. Baska bir elektrikciye gittigimde kolaylikla buldular teypden kacak oldugunu. Eger sorununuzu ilk gittiginiz elektrikci bulamadiysa bence baska bir elektrikciye goturun.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt