SATILIK MİB2 819A ünite/6.5 inch Ekran+Çerçeve

Turhan

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Genel Bilgiler
Aracıma farklı bir set taktığım için bu set boşa çıktı.Sıfırı neyse o,tertemiz çiziksiz kusursuz.Bilindiği üzre ünite geri görüş ve Carplay destekemez,ayrıca bileşen koruma kaldırılması gerek.En son ayarlandığında R LİNE logo'yla açılıyordu,ayrıca ofroad monitörde açıktı....MİB2 819A ünite,6.5 inch ekran+çerçeve.
Fiyat
1500
IMG_8419.JPGIMG_8420.JPGIMG_8421.JPGIMG_8422.JPG

Son düzenleme:

Kysr038

Uzman Üye
Üye
İsim
Ahmet
Araç
2013 1.2 TSI MidlinePlus Man & 2018 1.0 TSI Comfortline Man
Hayırlı satışlar hocam.

Geri görüş kamerasıyla işi olmayan ve aynı fiyata çinli cihaz almak istemeyen Golf 7 sahipleri için güzel bir fırsat. Hele bir de belli bir yıldan önce bluetooth fonksiyonu olmayan Golf 7 ler var. Onlar için bulunmaz nimet, tabi ek mikrofon montajı gerektirecektir o araçlarda.

Kamerayı kullanmıyor olsam, kendi aracımdan çinli cihazı söküp buna geçiş yapmış olurdum.

Turhan

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Turhan Atasoy
Araç
Hayırlı satışlar hocam.

Geri görüş kamerasıyla işi olmayan ve aynı fiyata çinli cihaz almak istemeyen Golf 7 sahipleri için güzel bir fırsat. Hele bir de belli bir yıldan önce bluetooth fonksiyonu olmayan Golf 7 ler var. Onlar için bulunmaz nimet, tabi ek mikrofon montajı gerektirecektir o araçlarda.

Kamerayı kullanmıyor olsam, kendi aracımdan çinli cihazı söküp buna geçiş yapmış olurdum.
Merhaba,aslında onunda çözümü var,interface'ler var Mib cihazlara kamera girmek için,sadece kamera hatta kamera+carplay'de var.Tamam onlarda ucuz değil ama nispeten daha uyguna gelen çözüm,hele temiz ikinci elini denk getirirsen.Birde şöyle birşey var,Midline yada Comfortline aracım olsa ve medya yükseltmesine gideceksem,varsın geri görüş ve carplay olmasın,ben bu setle başlarım,çünkü bunun kablosu,mikrofonu,usb'si derken birsürü para e birde üst sınıf bir medya takarsam içinden çıkılamaz bir maliyet olur,daha sonra ekranı ellemeden sadece ünşteyi değiştirerek istediğim sonuca ulaşmış olurum.Bilindiği üzre benim ekran Carplaylı ünitelerle çalışıyor.

Son düzenleme:

Turhan

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Turhan Atasoy
Araç
Forum dışına satılmıştır,kaldırılabilir

Üst Alt