Gürcistan'dan yedek parça


emryrmk

Üye
Katılım
8 Ara 2020
Mesajlar
43
Tepkime puanı
28
İsim
Emir Yermik
Merhabalar instagram da önüme bi sayfa çıktı belki bilirsiniz “pols yedek parça” gürcistan dan direksiyon, hayalet vs yarı yarıya daha ucuz 3-5 günde elinizde olur dediler fakat bu yerden daha önce alışveriş yapan veya bilen varmı ona göre düşünüyorum da şimdiden teşekkürler
 

Alışveriş yapmadım. Bana hiç guven vermedi. Dolandırıcı olma ihtimali cok yuksek bana göre.
 
Yari yariya ucuza "birsey" alanlarin hepsi dolandirildi, daha önce r-line direksiyon parasini ödeyip dolandirilan arkadas vardi forumda.

Ayrica bunlarin yurtdisi fiyatlari belllidir, ucuza hatta yari fiyatina mümkün degil.
 
İnstag da dolandiricilar sponsorlu reklam basiyor :)

Millet bana sattigim fiyati gorup Gürcistan da yarı fiyat diyor fiyatiniz pahali diyorlar

Bende diyorum siz ordan alin ben size aldiginiz fiyatin 1.000 tl uzerine sizden alirim diyorum sonra kaybolup gidiyorlar :)
 
Gürcistan oto parçada yüzde yüz dolandırıcı güvensiz ortamdır. Google, sosyal medya ifsa forumlarına bakabilirsiniz. Asla bulaşmayın.
 
İnstag da dolandiricilar sponsorlu reklam basiyor :)

Millet bana sattigim fiyati gorup Gürcistan da yarı fiyat diyor fiyatiniz pahali diyorlar

Bende diyorum siz ordan alin ben size aldiginiz fiyatin 1.000 tl uzerine sizden alirim diyorum sonra kaybolup gidiyorlar :)
Benzer olay defalarca müşterilerimin başına geldi. Benden rakam aldılar. Sonra tabi araştırmış etmiş saygı duyarım. Gürcistandan high kamera bulmuş benim verdiğim rakamın yarısından daha ucuz atmış parayı müşteri tabi hemen uyguna alacak. Gürcistanlı demiş tamam ambara verdim buna bir ekran görüntüsü atmış aradan 1 hafta geçiyor müşteri beni arıyor e onur hocam bu bana gelmedi neden gelmez :) bilin bakalım neden gelmez :) 1 2 ay sonra müşteri dükkana geldi işlemini yaptık. Üzücü ama gerçekler kimse kimseye bir malın ederinden çok daha aşağısına satmaz. Güvenmediğiniz satıcılara paranızı kaptırtmayın.
 
Gürcistan parçacıları dolandırıcı tr deki parçalar da fiyat olarak çok yüksek olduğu için hiç almamaya karar verdim en mantıklısı bu galiba 😂
 
O sayfa dolandırıcı. Uzak durun. İnstagrama millet şikayet ediyor kimsenin umrunda değil gerçekten anlamak imkansız. İnstagram şuan dolandırıcı çöplüğü olmuş durumda yakında modası biter facebook gibi olur :)
 
Bakın buda aynı şeyin laciverti. Gürcistan tiflis şu bu yedek parça sayfaları tamamen hırsızlık üstüne kurulu ve dolandırmak amaçlıdır
 

Ekli dosyalar

  • B0CB7B9C-49A8-424F-A720-4A25B68C010D.png
    B0CB7B9C-49A8-424F-A720-4A25B68C010D.png
    463.6 KB · Görüntüleme: 50
Aynı şekilde Tiflis-Gürcistan. Dikkat edin !
 

Ekli dosyalar

  • 45E5DB2B-6867-4351-BAAA-5F9D85F802D5.png
    45E5DB2B-6867-4351-BAAA-5F9D85F802D5.png
    502.9 KB · Görüntüleme: 13
Takipçi sayısına asla aldanmayın hepsi bot hesap fake profil. Yorumlarda bot hesaplardan gönderiliyor.
 

Geri
Üst Alt