Geri görüş kamerası


fkan46

Yeni Üye
Katılım
3 Eki 2021
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
İsim
furkan
Aracıma geri görüş kamerası taktırmayı düşünüyorum. Araç 2021 t-roc Önceliğim logo kamera. Bu logo kameralarda serviste takılan, dışarda takılan ve ali expreste satılanlar arasında farklar var mı? Logo kamera dışında önerisi olan varsa alabilirim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@fkan46 @fkan46 Kesinlikle logo kamera öneririm. Linkteki ürün de troc uyumlu diyor açıklama kısmında. Ancak eğer kendiniz montaj yapmayacaksanız bulunduğunuz yerde bir yere sorun 3000 TL ye orijinal ürünü montaj dahil yaptırırsınız diye düşünüyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tgun89 sordum bulunduğum yerde 3500 istiyorlar. Ali expreste vergi kargo dahil 1500 e geliyor. Eğer aynı kameraysa ali expersten almak mantıklı geliyor. 

 
Kamera aynı değil. High kamera diye geçen versitonda kuş bakışı görüntü gibi birkaç özellik daha geliyor.

aliexpressteki ürün de yeterli ama orjinal olsun derim.

 
@fkan46 aliexpress orijinal pek yok. Bu ürün de orijinal değil. Ben kendi arabamda aliexpress ürünü kullanıyorum. Memnunum. Ancak orijinalin görüntü kalitesi vs. Çok daha iyi.

Tamamen bütçe meselesi.

 
[mention=11127]tgun89[/mention] siz gönderdiğiniz linktekini mi kullanıyorsunuz? 
Merhaba evet ben golf için olanını aldım. Satıcıya özelden yazın daha uyguna verecektir. Ben öyle almıştım. Gittigidiyor’da komisyon var sonuçta onu vermezse daha uyguna montaj hariç size satacaktır. Bende öyle olmuştu. Değerlendirin derim. Tüm modlar çalışıyor. Montajını kendim yaptım kodlama yaptırttım sadece zor değil montajıda destek olurum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@Utku Lekesiz gönderdiğim linkteki de o şekilde. 4 modlu. Gece görüşü geniş açı vs var. 

 

Attığınız linkteki ürün ile benim attığım link arasında çok fark var yalnız. Ben satıcıdan aldım ve gerçekten orjinal ürün modlar çalışıyor. Direksiyon yönüne göre yön değiştiriyor çizgiler. Gece modu mevcut. Parlaklık kontrast gibi şeyler çalışıyor. Oradaki rakam gittigidiyor komisyonlu fiyatı satıcıya özelden yazın daha uyguna verebilir. Montajlı 3000₺ civarı zaten bu ürün ben alırkende 3000 di ilan ama özelden yazdım nakit daha uyguna aldım. Rakam vermek yanlış olur. Kendisi ile görüşün. Sizin attığınız ürün orjinal değil bilginiz olsun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Geri
Üst Alt