Ambiyans aydınlatma süre ayarı (kapılar açıkken)


tolgakocyigit

Yeni Üye
Katılım
22 Haz 2021
Mesajlar
10
Tepkime puanı
1
Konum
İstanbul
İsim
Tolga
Merhaba,

Aracımda far sensörü yok, iç aydınlatmaya bağlayarak leaving home özelliğini açtım. Ancak kapılar açık olduğu sürece farlar yanıyor. (ambiyans ışıkları yandığı için) Kapılar açıkken ambiyansların sönmesi için zaman ayarı gibi vagcom üzerinden birşey yapılabilir mi ?

 
09 Cent. > Adaptasyon > 38 kanal > standart değer 10 dakika ( yani 21 ) > Değeri orana bölüm dakikaya düşen değer kadar katlarını yazmanız gerekiyor ama doğru tespit için vcds dökümü göndermeniz gerekli.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Bluedrift hocam bunu yaptığım zaman sadece kapılar açıkken zaman ayarı olucak değil mi ? Kapılar kapalıyken full yanmasını istiyorum çünkü gece güzel duruyor. Birde değeri orana bölün demişsiniz anlayamadım pek diyelim kapılar açıkken 1 dk sonra ambiyansın sönmesini istiyorum kaç yazmalıyım ?

 
@tolgakocyigit  Siz iç aydınlatmanın süresini kısaltmak istiyorsunuz anladığım kadarı ile 09 cent. ünitesine ait bir döküm gönderin ilgili kanalı net bulalım.

 
@Bluedrift evet dediğim gibi leaving home özelliğini iç aydınlatmaya bağladım kapılar açık olduğu sürece farlar sürekli yanıyor. Ben kapılar açıkken iç ambiyansın belli bir süre sonra sönmesini istiyorum ki farlarda sönsün. Size ulaşabileceğim bir instagram Facebook  vs var mı yarın akşama doğru iletişime geçelim bakalım ?

 

Geri
Üst Alt